Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan Repaint Hub Caps

Hubcaps er en svært liten del av en bil, men --- som ratty sko på en fasjonabel kvinne --- slitte og peeling hubcaps kan ødelegge hele utseendet på bilen din. Det er lett å male hjulkapsler, selv om du ikke har gjort det før. Du trenger
trinatriumfosfat eller andre avfettingsmiddel
Svamp
Vann
Bucket
ren butikk håndklær
Sandpapir, 150 og 400 korning
malerens tape
Box cutter eller saks
Drop kluter
Spray primer
Spray maling
Vis flere instruksjoner
en

Finne ut hva hubcaps er laget av, slik at du kan finne en spray grunning og spraymaling for hjulkapslene designet for å følge dem. Også sørge for at malingen ikke vil reagere på primer. Sjekk med eksperter hos din lokale automotive butikken ved å ta i en av dine hjulkapslene.
2

Vask hjulkapslene med trinatriumfosfat, eller hva avfettingsmiddel du foretrekker, fortynnet i henhold til etiketten. Skyll dem, og tørk dem godt med rene shop håndklær.
3

Sand de delene av hjulkapslene du skal male med 150-sandpapir. Tørk dem ned med en ren butikk håndkle for å sikre at det ikke er støv.
4

Sand hjulkapslene igjen med 400-sandpapir, og tørk av dem med en klut.

5

Tape av eventuelle deler av hjulkapsel at du ikke ønsker å male. Kutt tapen til å passe med saks eller en boks kutter, hvis du må. Legg de teipede hjulkapslene ut på et tøystykke.
6

Spray et tynt lag med primer på de hjulkapslene. Hold spray 10 inches bort og spray i en jevn, feiende bevegelse. La primeren tørke helt og påfør et lag.
7

Wet-sand primer med 400-sandpapir for å fjerne og små flekker eller støvpartikler, og tørk dem ned med en ren klut.
8

Spray et tynt lag med maling over primer strøk. Hold spray 10 inches bort fra hjulkapsel og bruke korte, kontrollerte støt for å unngå noen drypp eller bassenger. La dem tørke over natten.
9

Påfør et andre strøk med maling hvis du fortsatt se den gamle fargen kommer gjennom. La det tørke over natten før du fjerner tapen og erstatte hjulkapsler på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121253.html

Previous:
Next:

auto Detailing