Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Riktige måten å Wax en svart bil

Voksing bilen legger et lag av beskyttelse mellom lakken og elementene som kan skade den. Voksing riktig kan holde små riper og virvel merker fra å vises på din bil. Svarte biler er spesielt vanskelig å rengjøre og voks skikkelig fordi mørk maling viser hver ufullkommenhet. Virvler og riper er i klarlakk på toppen av malingen, noe som får dem til å reflektere lys, noe som viser seg svært godt på toppen av svart lakk. Ren

Rengjør grundig med bilvask såpe og en ny, myk svamp. Begynn med å skylle bilen med vann, løsne og fjerne så mye smuss og skitt som mulig. Bruk alltid en ny svamp på en svart bil. Gamle svamper kan ha skitt eller rusk på dem og kan tørkes over bilen, forårsaker lett riper. Skyll all såpe av bilen og tørk den med en syntetisk pusseskinn klut for å unngå vann flekker. Vanndråper tørre med en lys ring, noe som gjør dem dukker opp urovekkende godt på en svart bil.

Etter at bilen er tørket, kan du bruke en leire bar og smøremiddel for å fjerne alle innebygde metallpartikler fra overflaten. Disse partikler kan forårsake rust eller riper over tid. En leire bar er det eneste fjerning. Spray et lite område med leire smøremiddel og gni leire bar frem og tilbake. Spray med smøremiddel igjen og tørk området med en ren mikrofiberklut. Gjenta dette trinnet over hele malte overflaten av bilen. Leiren bar kan brettes og arbeidet rundt slik at bare rene områder av det berører bilen.
Polsk

Polering en bil gir en skinnende glans og fjerner lys overflate riper og swirls, som er et problem på sorte biler. Bruk en mild til medium slipende væske bil polish og en dual action orbital poleringsmaskin. Påfør polish til bilens overflate og arbeide poleringsmaskin i små, runde og frem og tilbake bevegelser. Wax gjør ikke en bil glans, legger det bare beskyttelse. Bilen må poleres for å få en imponerende glans før voksing.
Wax

Bruk bare ren karnaubavoks på svart bil. Pure karnaubavoks er den beste voks for å bruke på grunn av dens enkle ingredienser og mangel på overflødige materialer. Ikke bruk voks kits eller andre typer kommersielt tilgjengelige voks siden de vil bare bygge opp og forårsake bleke områder på den svarte bilen.

Påfør voks med en fuktig svamp og i et tynt lag, bare slik at det å sitte på bilen i fem minutter eller mindre. Bruk en ny, tørr 100 prosent bomull klut til å buff voks bort for hånd. Du kan bruke to tynne lag med voks for ekstra beskyttelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121078.html

Previous:
Next:

auto Detailing