Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan må jeg ta tilbake den opprinnelige fargen Paint i min bil?

Hvis bilen din maling er falmet og kjedelig, er det fortsatt håp for det, spesielt hvis det er en eldre maling jobb som ikke har en klarlakk. Over tid, oksiderer billakk fra eksponering for sollys og blir ripete og skitne fra elementene. Selv om bilen har en klarlakk, kan du være i stand til å gjenopprette mye av sin glans, så lenge klarlakken ikke har brent av eller sprukket. Materialer Trengs
p Hvis lakken er sterkt falmet, er det fortsatt kan være mulig å gjenopprette mye av malingen sin opprinnelige glans. For å få de beste resultatene, må du ha en rubbing compound, som er en type voks som er mer slitende enn vanlig voks, et poleringsmiddel og voks for å gi malingen en dyp glans og beskytte det mot elementene. Du trenger også en high-speed buffer eller i det minste en billig poleringsmaskin fra en auto deler butikken.
Process

Det første trinnet i å gjenopprette lakken er å grundig vaske bilen. Tørk den med en ren, lofri klut. Arbeidet med ett panel av bilen på en gang. Påfør en del av forbindelsen for å gni på platen på bufferen og til bilen og smøre forbindelsen rundt på malingen. Start buffer og buff malingen før rubbing compound er borte. Ikke trykk for hardt hvis du bruker en høyhastighets buffer eller arbeid på ett område for mye, så du kan brenne gjennom malingen. Når du har gått over hele bilen med rubbing compound, bytte til en ny, ren pad og buff bilen på samme måte med poleringsmiddel, arbeider på ett område om gangen. Dette bør fjerne mye av virvel merkene fra å bruke rubbing compound. Du kan bruke mye tid polering, og jo mer tid du bruker, jo bedre malingen vil se ut. Bare vær forsiktig med å brenne gjennom malingen. Etter polering er gjort, voks hele bilen med en finish av høy kvalitet voks for å gi den en beskyttende glans.
Touch Up Riper og Chips

når bilen er vokset, bruk en flaske med touch-up maling og en liten pensel til å dekke opp eventuelle små riper eller chips. Det touch-ups vil bli synlig på nært eksamen, men på et øyeblikk vil gli rett i.
Bevare Restaurert Paint Job

Nå som du har gått til bryet med å gjenopprette bilens lakk, holde det ser bra ut ved å vaske den regelmessig og deretter voksing det hver 3-4 måneder. Det burde hindre deg fra å måtte gå gjennom prosessen med å gjenopprette malingen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121217.html

Previous:
Next:

auto Detailing