Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

DIY Car Spray Booth

En ny maling jobb er en av de beste måter å gran opp en gammel bil og en av de siste trinnene av en fullstendig restaurering jobb. Automotive maleri kan bli dyrt, med noen butikker lading mer enn $ 1000 for en komplett maling jobb. Arbeider hjemme ikke bare sparer penger, men vil også gi deg en større grad av kontroll over malingen. For å gjøre dette, må du konstruere en maling messe for å beskytte bilen som det tørker og holde maling røyk inneholdt mens du arbeider. Planlegging og Layout

Bestem størrelsen for maling messe ved å måle bilen blir malt. Husk å forlate rommet for den personen gjør maleriet samt utstyr inne i boden. En sprøyteboks kan bygges inne i en eksisterende struktur, slik som en garasje eller låve. Standen kan også bygges utendørs hvis dere trenger mer plass.
Rammekonstruksjon

Konstruer rammen av standen fra PVC-rør. Hvis arbeider innendørs, bruke en en-tommers PVC. For en frittstående utendørs messe, vurdere å bruke kraftigere to-tommers PVC. Bruk PVC skjøter og kontakter for å sikre messe med kryss bukseseler og horisontale bukseseler over toppen av rammen. En typisk messe kan bestå av seks søyler fordelt jevnt, tre på hver side.
Tetting

å forsegle i maling messe, bruke gjennomsiktige plastduker . Dette vil eliminere behovet for å føre lys inn i boden mens enda inneholder malingsdamp med den ugjennomtrengelig plastfolie. Bruk tape for å feste plasten til PVC-rammen. Forlater plasten i den ene enden av standen løs, slik at den kan rulles tilbake for å tillate inntreden og utgang til og fra standen. I tilfelle av en utendørs boks, bruker Mylar-folie for gulvet i standen. Dette vil gjenspeile varme og varme plass inne i boden, noe som resulterer i raskere tørketider. Sement eller tre etasje i en innendørs messe kan også dekkes med Mylar å holde den ren.
Ventilasjon

For å kunne arbeide trygt, vil malingen messe trenger et ventilasjonsanlegg. Skjær bort en del av plast veggen og sette inn en boks vifte med et lukket motor. Plasser viften slik at den blåser utover og forsegle kantene med duct tape. På den motstående vegg skåret bort en del av plast av omtrent samme størrelse. Over dette hullet, tape en bomull lakenet, som vil fungere som et filter. Før arbeider i boks, bruker en sprayflaske med rent vann for å dempe arket. Dette vil filtrere luften som trekkes inn i boden og hindre støv og rusk fra å skade den våte malingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121184.html

Previous:
Next:

auto Detailing