Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Zymol HD Cleanse

Bilens lag med voks bidrar til å beskytte lakken. Når du rengjør den, vannet perler opp og ruller rett utenfor. Hvis bilen din blir veldig skittent og ikke har blitt vokset på en stund, vil du ønsker å strippe voks ned igjen til maling og starte på nytt. En god måte å gjøre dette på er ved hjelp av Zymol HD Cleanse. Hva er rens Zymol HD?

Zymol HD Cleanse er bare en del av Zymol bilpleie system, og det er ment for bruk med andre Zymol bilpleiemidler. Det er utmerket på å fjerne veien tjære, mineralforekomster fra regnvann, oksidert lakk og selv lett riper fra overflaten av bilen. Selv om det er en mild, naturlig produkt, er det sterkt nok til at det kan fjerne bilens voks.
Hvordan bruker jeg det?

Bestemme du vil sette et nytt lag med voks på bilen din er et stort skritt, og ikke en som du bør ta lett på. Sørg for å sette av en stor blokk av tid - gjerne en hel dag - som å gå gjennom hele prosessen. På den måten vil du ha god tid til å få alt gjort på en tilfredsstillende måte, uten å føle rushed.

Zymol anbefaler at du først bruke en av sine grunnleggende bilvask produkter, etterfulgt av en grundig tørking, før bruke HD-rens. På denne måten får du alle de store, enkle ting av bilen før du begynner å takle vanskeligere ting --- som bilens gammel, kjedelig lag med voks.

Påfør HD Cleanse til et frottéhåndkle eller en av de spesielle HD Cleanse applikator pads som Zymol selger. Sørg for hva du bruker er 100 prosent bomull for å unngå å sette minutt riper i lakken når den er utsatt for. Zymol anbefaler at du bruker en feiende side-til-side bevegelse over deler av bilen som span ca 3 til 4 meter når du søker HD Cleanse. Zymol også advarer om at du ikke bør bruke en sirkulær bevegelse for å bruke den.

Når du har brukt det, begynner å gni det inn i overflaten av bilen med nok press på at du føler det begynner å føle seg litt klissete. Når hele bilen har nådd dette punktet, bruk en ren 100 prosent bomull håndkle til veldig lett buff HD rens av overflaten på bilen din. Dette vil vise deg hva lakken egentlig ser ut under all gammel voks. Kjør knokene over overflaten - ikke bruke fingertuppene, som du vil forlate oljer og fingeravtrykk - og kjenne hvor glatt det er. Du vet du har fått ned til selve malingen når du hører det knirker under håndkleet ditt som du gni.

Nå bilen er klar for et nytt lag med voks. Zymol forteller at du er ferdig med denne bilen omsorg prosessen ved å bruke riktig voks for bilens lakk i løpet av 24 timer med HD Rensing bilen. Selskapet fraråder også å kjøre noe sted før prosessen er fullført, slik at ingenting skader bilens ubeskyttet maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121106.html

Previous:
Next:

auto Detailing