Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Car Engine Detailing Tips

Detaljering motoren din er en ofte oversett aspekt ved rengjøring av bilen. Det kan virke skremmende, men med litt innsats og oppmerksomhet på detaljer, kan du få frem skjønnheten av motoren din. I en time eller så, kan du gjøre det ser så god som dagen rullet den av utstillingslokalet gulvet. Før du starter

Motoren må være slått av og avkjøl til touch. Før du får noe rundt motoren din våt, dekke opp kritiske komponenter. Du ønsker å være sikker på å holde vannet fra å gå et sted det ikke hører hjemme. Hvis du har en eldre bil med en forgasser, fjerne luftfilter, deretter dekke forgasseren med en plastpose og fest den med en gummistrikk. Pass på å fjerne denne posen før du starter motoren! Hvis du har en distributør, likeledes dekke den med en pose eller plastfolie. Det er også en god idé å dekke opp dynamo, sikringsskap og andre elektriske komponenter.
Vaske motorrom

Det beste stedet å begynne er faktisk undersiden av panseret. Vask det som du ville utsiden av bilen: med varmt såpevann og en vask mitt. Pass på å fjerne alle synlige veistøv eller skitt. Skyll helt og håndkle tørt. Så spray motor med et avfettingsmiddel, konsentrere seg om noen skitne områder. La avfettingsmiddel sitte og jobbe i noen minutter, i henhold til produsentens instruksjoner. Du kan agitere det forsiktig på skitne områder, skyll grundig med rikelige mengder rent vann. Et lavt press vask er best, fra en vanlig hageslange. Høytrykk kan tvinge vann inn komponenter gjennom sprekker eller sømmer, så det er best å gå sakte og lett. Når hele kupeen har blitt forsiktig skylles ren, kan du la det lufttørke, eller fremskynde prosessen ved å blåse kald luft over det. En lav-flow luftkompressor munnstykke eller en butikk vakuum med en blåser vedlegg fungerer bra for dette. Ikke bruk en hårføner på en oppvarmet innstilling. Sørg for å fjerne eventuelle plastposer eller plastfolie fra motorrommet.
De små detaljene

Riktig vaske og tørke motoren er den viktigste delen av rengjøring. Med det gjort, er du fri til å fokusere på den morsomme delen: gjør det skinne. Malte flater, som brannmur eller innsiden av fendere, svarer godt til spray voks eller tåke-og-tørk rengjøringsmidler ment for utvendig maling. Plast eller gummi overflater kan lyste opp med en hvilken som helst av en rekke plast-eller vinyl-spray (vanligvis ment for interiør). Singelen beste verktøyet til rådighet er en tilførsel av mikro-fiber håndklær. Nesten alt under panseret ser bedre ut med en mild tørke. Når du er ferdig, ta et skritt tilbake og se om du gikk glipp av noen flekker. Ellers beundrer arbeidet ditt, og invitere andre til å beundre den med deg!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121068.html

Previous:
Next:

auto Detailing