Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvor å Feilfri Plast Bil Lister

Plast listverk ser ut til å være noen av de enkleste ting å rengjøre når detaljering utsiden og innsiden av bilen, men er de ikke. Varierende typer plast kan gjøre jobben med å rense de billigste delene av bilen den mest frustrerende. Her er noen tips for å gjøre rengjøring plast listverk litt enklere og hjelpe deg å oppnå bedre resultater. Du trenger:
Rags
Skuffer
Protectant
Vis flere instruksjoner
en

Vask hver plastbiten med vann først. Ved hjelp av en varm, fuktig klut, tørk ned hver del av eksteriør og interiør plast før du bruker noen spesielle renere eller protectant på dem. Utvendig listverk og mange av de plast-dekket interiør områder få svært skitne, så vaske dem av på forhånd lar enhver produktet brukes senere til å være mye mer effektivt. Også, kan overdreven renere bringe mye slitasje på utseendet og fargen på mange plastflater. De innvendige lister som ikke er gjenstand for tung trafikk og utvendige lister som ikke ser mye sol bør få mindre kjemisk protectant.
2

Border-off kanter mellom den malte området og listverk når voksing bilen. La aldri voks for å få på de utvendige lister. Voks kan gjøre god støping ser kjedelig nesten umiddelbart og gammel voks kan ødelegge utseendet helt. Hvis voks gjør få på listverk, sørg for å tørke det av med en gang og deretter vaske den ren med en varm klut.
3

Bruk en spesialitet protectant som Armor All å sette etterbehandling berører rene listverk. Alltid spray protectant på en fille før du bruker den til utvendig listverk i stedet for sprøyting direkte på plast. Dette gir en jevnere påføring og holder villfaren spray fra å komme på lakken.
4

Unngå å bruke protectant på klar plast dekker av dashbordet og instrumentpanelet når du berører opp interiøret. Disse produktene kan forårsake en tåkete opphoping på skjermer som er vanskelig å reversere. Bruk såpevann i stedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120931.html

Previous:
Next:

auto Detailing