Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Hvordan bli kvitt riper på et bilvindu

Riper på bilvinduet glass kan være ikke bare en plage, men også en sikkerhetsrisiko. Avhengig av dybden av bunnen av, kan disse fjernes til minimale kostnader ved hjelp av lett tilgjengelige forsyninger. To teknikker er beskrevet nedenfor. Du trenger
Spray glassrens
Terry håndkle
Tannkrem inneholder natron
Baking soda
gullsmed rasping rouge
Frostvæske som inneholder etylenglykol
Vis mer Instruksjoner
Fjerne lett riper
en

Rengjør enken overflaten med glass renere, med særlig oppmerksomhet til området i og rundt ripet overflate.
2 p Hvis ripen vises relativt lett, forsøke å buff ut ved hjelp av en sammensatt blanding av tre deler tannkrem (inneholdende natron) og en del pulverisert natron. Bland det sammensatte godt før påføring å klø området.
3

Påfør tannkrem og natron compound til scratch området for hånd. Gni forsiktig i å bruke en sirkulær bevegelse. Tillat compound å sette i 3 til 4 minutter før du bruker en frotté håndkle til buff scratch området. Buff med sirkelbevegelser mens søknad moderat trykk. Fortsett å buff i 20 minutter, eller til bunnen er borte.
4

Skyll compound fra vinduet, og rengjør med alkohol glass renere. Hvis grunnen er delvis fjernet, gjenta prosessen
Fjerne Dypere Vindu Riper
5

Bland en forbindelse som inneholder like deler av følgende tre ingredienser:. Gullsmed Buffing Rouge ( se Ressurser), grønn eller blå frostvæske som inneholder glykol, vann. Bland godt til en tykk pasta er dannet.
6

Påfør sammensatte lim til ripete området. La det tørke 3-4 minutter.
7

Buff med en frotté håndkle bruker moderat trykk og en sirkulær bevegelse i 20 til 30 minutter, eller til bunnen er fjernet.
8 < p> Skyll compound fra vinduet med såpe og vann. Hvis grunnen er fortsatt eller er bare delvis eliminert, gjenta denne prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/120910.html

Previous:
Next:

auto Detailing