Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Bil Polering Metoder

Det er mange forskjellige bil polering metoder og produkter. Du kan velge hånd polering eller maskin polering basert på de produktene som brukes og tilstanden av malingen eller klarlakk på bilen. Velge produkter som er minst slipende for mengden av polering krever. Hvis en mer slipende produkt er valgt, følger med en mindre slipende produkt for å forbedre utseendet på mål etter voksing. Hånd Polering

Hånd polering er den minst kostbare måten å polere en bil. Denne metoden har også minst risiko for skade finish på bilen din. Hånd polering tar lengre tid enn maskin polering. Imidlertid må en siste hånd polering følge maskin polering for å fjerne swirls igjen av den roterende hode på maskinen. Bruk en mikrofiberklut som ikke vil forlate lo på den siste finish og kan vaskes for gjenbruk.
Machine polering

Machine polering bruker enten en dual-action polisher eller roterende buffer. En dual-action buffer er bra for en uerfaren person. Det sparer tid og gjør en god jobb med polering finish på bilen. Det er svært liten risiko for skade på lakk eller klar finish. En roterende poleringsmaskin krever dyktighet å bruke riktig uten å forårsake skade på maling. Hvis de brukes feil, kan verktøyet forårsake etseskader i lakken, dype virvler som er vanskelig eller umulig å fjerne, eller det kan fjerne for mye maling. En roterende verktøy som brukes på plast områder kan føre til at plast til å smelte.

Products

Det er et bredt utvalg av produkter tilgjengelig for polering av bil. Lim eller flytende blanding inneholder slipemidler til å fjerne fine riper og nivå maling eller klar finish. Compound er også nyttig for å fjerne flekker fra bugs, sevje og vei skitt. Sammensatte produkter er svært slipemiddel, så vær forsiktig når du bruker en maskin poleringsmaskin. Du risikerer å fjerne alle klarlakk eller maling og forårsaker mye skade på finish på bilen din.

Kopier eller flytende voks gir et klart beskyttende lag for maling på bilen din. Denne beskyttende bidrar til å frastøte insekter, tjære og sot. Voks produkter er tilgjengelig som tørker raskt eller kreve tid å tørke på bilen før polering av det overskytende. Velg produkter basert på de instruksjonene på etiketten og den valgte metoden for polering sammen med den type og alder på maling eller klar finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121318.html

Previous:
Next:

auto Detailing