Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> auto Detailing >> Content

Slik beskytter bilens dashbord uten Glossy Finish

Ved hjelp av en protectant spray på bilens dashbord og interiør beskytter den, det gir en fin rent utseende og selv tone, så vel som frastøter støv. Problemet er det store flertallet av produkter der ute gjør dashbordet glossy, som kanskje ikke passer din stil. Noen ganger er disse blanke typen utførelser kan også hemme din evne til å se ut bilen frontruten i visse lys. Her har jeg fått noen tips om hvordan du kan unngå at utseendet og få en fin matt til halvblank finish på at dashbordet. Du trenger:
kvalitet microfiber håndkle
dash protectant (helst lav glans)
Vis flere instruksjoner
en

Bruk microfiber å tørke støv av dashbordet. Jeg foretrekker en microfiber håndkle som jeg kan kaste et par ganger. Forsiktig støv av, snu til en ny side for å plukke opp ekstra støv som er til overs.
2

Armor har alle en spray "Detailer" protectant som visstnok skal være lavere glans. Personlig bruker jeg Meguiar er "Quik Interior Detailer". Dette produktet har kun en lett matt finish ennå beskytter og rengjør alle overflater av dashbordet. Det er trygt å bruke på knotter og instrumenter som det ikke vil skape en glatt overflate.
3

Optimalt skal du ønsker å se etter en lav-gloss spray for denne jobben ( Jeg har kalt noen nedenfor). Men disse er ikke alltid tilgjengelig lokalt. Løsningen er å spraye en eller to spritzes av spray på din brettet håndkle og deretter søke med håndkleet. Dette vil vesentlig kjedelig ned en glanset produkt.
4

Ikke la inn håndkleet blir for fuktig. Fortsett å bruke en frisk side for å unngå å bruke for mye. Rett etter at du har dekket alt du vil gi dashbordet en mild rub (begynnelsen hvor du først brukt) med en tørr side av håndkle. Ikke la for mye produkt tørt på dashbordet er nøkkelen.
5

Siden du har tørket opp overflødig du kan tillate dashbordet å suge i leftover protectant. Etter ca ti minutter igjen tørk av med en tørr microfiber å jevne ut tone.
6

Forhåpentligvis dashbordet har mer av en matt finish. Det er fortsatt beskyttet, det bare ikke vil gjøre deg blind lenger. Not Enough glans? Påfør med samme teknikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/auto-detailing/121132.html

Previous:
Next:

auto Detailing