Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Koble en Radial Tire

Radial dekk er slangeløse dekk som leveres som standard på nesten alle kjøretøy. Når et radialdekk punkteres av en spiker eller annen vei rusk, kan den repareres stedet for å bli skiftet ut. Koble en punktert radial dekk krever et dekk plug kit som er tilgjengelig til enhver automotive butikk for rundt 5 dollar. Dette gjør at du kan plugge radial dekk selv i stedet for å bruke penger på en kostbar mekaniker. Du trenger:
Jack
hjulmutternøkkel
Tire plug kit
Tire inflator
Saks
Tenger
Vis flere instruksjoner
1 < p> Løsne mutrene på hjulet med flatt dekk. Løft opp enden av bilen med punktert radial dekk med en jack. Fjern lug nuts med hjulmutternøkkel. Trekk av radial dekk.
2

Finn hindringen forårsaker punktering og trekk den ut med tang.
3

Åpne dekkreparasjonssett. Sett 02:58 dråper av gummi sement på innsetting probe og sette den inn i punktering. Arbeid den frem og tilbake for å rense hullet og bruke gummi sement rundt det.
4

Ta den ene enden av reparasjon stripe fra dekk kobler kitt og tre den gjennom nålen innsetting verktøyet. Stopp når det er halvveis gjennom. Sett 02:58 dråper gummi sement på enden av nålen.
5

Stikk nålen inn punktering inntil 1/4 tommers av reparasjon stripe fortsatt stikker ut. Gi håndtaket en 1/4 omdreining og trekk nålen ut. Reparasjonen stripen vil ikke komme med det. Skjær resten av reparasjon stripe stikker ut av punktering ned til 1/8 av en tomme.
6

Pump opp dekket til det trykk som er angitt på dekket veggen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76180.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear