Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Kan du plugge en sidevegg i et dekk ?

Sette en plugg i sideveggen av et dekk er en dårlig idé . De fleste automotive reparatører som fyller dekk hull på en jevnlig basis enige om en sidevegg pluggen er et risikabelt trekk . Plug Basics

Et dekk plugg er akkurat hva det høres ut som. En liten gummiplugg blir brukt til å fylle et hull i et dekk. De fleste plugger fungerer best på hull forårsaket av spiker og skruer eller andre små , ​​skarpe gjenstander .
Plassere Plug
Det beste stedet å plugge en lekk dekk , slik spiker -skadet en, er på trinnene.

Old school dekk teknikere bruke til å plugge dekk ved å fylle punktering fra utsiden med en gummipropp . I disse dager , dekk techs bruke en enkel prosedyre som innebærer å fjerne dekket fra felgen , strekke gummi og plassere pluggen fra innsiden av dekket før du setter den tilbake på felgen .

Rim plugger

plugge et hull i kanten av et dekk , eller sidevegg , kan være svært farlig fordi den plugget området er under konstant press. Press fra hele vekten av bilen hviler på sideveggene og bare en liten mengde av svingninger i felgen, kan føre til at pluggen til å bryte løs og dekket til å gå flatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76098.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear