Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Chevy Silverado

Når ett hjul stud går, de andre får ekstra stress og har et potensial til å bryte også. Du må skifte hjulet stud i din Chevy Silverado så snart du innser stud er brutt. Det krever noen mekaniske ferdigheter. Du må også ha de riktige verktøyene, noe styrke og en god hukommelse for å få delene tilbake på kjøretøyet riktig. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud for lastebil. Når du skifter ut stud på Silverado, trenger du samme størrelse stud. GM gjør en kortere ledning som gjør jobben, så lenge at bredden er den samme. Ta stud med deg til butikken hvis du ikke vet størrelsen.
2

Se bak passasjersetet i vanlig drosje Silverado for jack og jacking verktøy. De er under den andre raden sete på passasjersiden på den utvidede og mannskap cab.
3

Jekk opp bilen. Noen modeller har skivebremser bak i bilen og andre har trommelbremser. Hvis stud er på et hjul med skivebremser, fjerne bøylen uten å koble bremsen linjen og henge den fra mekaniker wire. Ta av rotoren. Fjern trommelen for trommelbremser.
4

Sjekk bak rattet hub og se om du kan finne hodet av stud. Hvis du kan, eller hvis du finner en åpning for å stille opp stud, hopp til trinn 5. Ellers må du fjerne hub, eller få en av de kortere stud utskiftninger og kuttet slutten av stud å fjerne det.
5

knerte tappen på enden med en hammer for å kjøre det ut. Hvis du kutter den av, må du kanskje sette en stang på stud og slå den. Sett en ny stud i stedet. Skyv så noen tråder av stud komme gjennom på forsiden.
6

Twist et hjul bolt på og skru ned bolten med en muttertrekker hvis du har en. Som du skru ned hjulbolter, trekker den stud gjennom navet. Du må legge til ekstra bolter som stud kommer ut videre.
7

Skru boltene som du brukte til å erstatte stud på Silverado. Sett sammen delene og sette på hjulet. Stram ned nøtt å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76030.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear