Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Les Stiftelse dekkdimensjoner

lavprofildekk ble opprettet i 1960 av en Indiana dekkforhandler som forsøkte å skape et dekk som ville redusere hjulspor og jordpakking når den brukes med landbruksmaskiner. Lavprofildekk ikke bare påvirket dekkbransjen, men også vunnet popularitet blant bønder. Mens utformingen av disse dekkene er unik, dekkene har sitt eget system for måling, noe som kan være vanskelig å forstå for dem som ikke har møtt flotasjon dimensjonering før. Denne dimensjonering er avledet fra en utdatert numerisk system som bruker inches snarere enn metriske målinger. Du trenger:
utstyr manualer
Tire målinger
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser dine eksisterende lavprofildekk og jordbruksmaskiner, hvis mulig. Hvis du bytter ut gamle dekk, vil informasjonen på dekket hjelpe deg å velge nye dekk. Noe informasjon, for eksempel tilkoblingsverdiene, kan bli funnet bare på selve utstyret eller i bruksanvisningen og er avgjørende i å velge de riktige nye dekk.
2

Consult sideveggen av dekket for å samle grunnleggende informasjon. Det finnes en rekke tall og bokstaver på siden av noen dekk som vil gi informasjon som størrelse og vekt grensen. Bruk følgende eksempel på bokstavene funnet på sideveggen av lavprofildekk som en guide: 30x9.50R15LTC. Det første tall, 30, er høyden av dekket i inches. Noen ganger kan dette tallet variere fra den faktiske høyden, så det kan være lurt å måle dekkene selv før du kjøper nye dekk. Det andre tallet, 9,50, er bredden, i inches, fra sidevegg til sidevegg. I dette tilfellet ville det være dekket 9,5 inches bred. I noen tilfeller er desimaltegnet fjernet fra bredden måling.
3

"R" står for radial og viser bygging av dekket. Det neste tall, 15, er diameteren av hjulet i inches. "LT" står for lett lastebil, og er oppført etter hjuldiameter bare på lavprofildekk. "C" er den belastningsområdet og angir antall lag eller flerlagt som brukes i dekkets konstruksjon. De fleste dekk har fire lag, men "C" dekk har seks, "D" dekk har åtte og "E" dekk har 10 lag. Jo mer flerlagt et dekk har, jo sterkere er det og jo større sin lufttrykket kapasitet. Selv ikke inkludert i dette eksempelet, vektgrensen, i pounds, og står på sideveggen av alle lavprofildekk også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76131.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear