Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

DIY Flat Tire Fix

Stranded sjåfører møte mer enn en stressende ulempe, avhengig av når og hvor et flatt dekk oppstår. Planlegging fremover for vei-reiser uhell kan hjelpe deg å komme tilbake bak rattet med minimalt stress. Dessuten kan veikanten nødutstyrspakker, bruksanvisninger og formell opplæring eliminere behovet for tredjeparts assistanse. Det er også viktig å sikre at dekkene er riktig vedlikeholdt, noe som kan hjelpe deg å unngå problemer fra dekket er slitt, punkteringer og utblåsninger. Du trenger
Lug mutter skiftenøkkel
Hammer eller rock
Bil jack
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Dra over til veiskulderen så snart som mulig når du opplever en punktering. Finn det tryggeste området du kan, og et godt opplyst sted hvis det er mulig (for eksempel under en lyktestolpe). Unngå parkering i nærheten av kurver, eller foran gjenstander hindrer motgående trafikk. Velg en flatskjerm-areal unna bratte bakker som kan føre til at bilen skal drive. Jekker opp bilen på en skråning er farlig. La bilen i gir, og løft i nødbremsen på plass.
2

Slå på nødlys. Pop stammen, da samle bilen jack, lug mutter skiftenøkkel, hammer, og reservehjul. Ta med alle elementene over til flatt dekk.
3

Fjern hjulkapslene fra sporene av dekket. Løsne lug nuts med skiftenøkkelen ved å bruke makt i en mot urviseren. Bruk en hammer eller stein for hjulmuttere som ikke rikke. Treffe skiftenøkkel med foten kan destabilisere bilen.
4

Consult bilen for å finne det perfekte stedet for bilen jack. Skyv bilen jack under bilen og sikkert sted under rammen. Litt pumpe bilen jack seks inches av bakken. Se etter tegn på ubalanse.
5

Skru til mutrene og sikre dem i en container. Å miste slepe nøtter vil hindre fremgang. Trekk dekket mot forsiden av hjulet basen. Fjern forsiktig dekk og sette den ut til siden.
6

Skaff reservehjul for utskifting. Riktig justert lug mutter hullene med gjengene på akselavstand. Skyv reservehjul flush mot akselavstand. Påse at reservehjul er fortsatt på plass.
7

Hent slepe nøtter og tre dem nok til å sikre reservedekket. Litt sikre slepe nøtter, men ikke skru dem på helt på dette punktet.
8

Pump bilen jack i motsatt bevegelse for å senke bilen før fast jevnet med jorden. Fjerne bilen jack fra undersiden av bilen.
9

Fest til mutrene fast på akselavstand. Tvangsflyttet riste dekk for å se om det løsner. Juster slepe nøtter til trygt sikret.
10

Samle bilen jack, lug mutter skiftenøkkel, hammer, flatt dekk og låse dem i bagasjerommet. Komme inn i bilen og kjøre til nærmeste destinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76173.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear