Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner du en Rim Fra et bildekk

En av de mest vanlige reparasjoner som trengs på en bil er å erstatte et flatt dekk. Mekanikere belaste $ 10 til $ 20 for å fjerne dekket fra felgen alene. De bruker en limstreng breaker maskin for å fjerne dekket fra felgen. Dette maskinene fjerner trygt dekket fra felgen, under et minutt. Men å fjerne et bildekk fra en felg kan gjøres i din egen garasje med de riktige teknikker og verktøy. Du trenger:
ventilstammedel remover verktøy
2 lirke barer eller stor flat skrutrekker
10-by-4-by-4 tommers blokk med tre
beskyttende øye-wear
hansker

Vis flere instruksjoner
Fjerne en Rim Fra et bildekk
en

Jekk opp bilen din. Skru ut de flate dekk slepe nøtter med dekk fastnøkkel. Fjern dekk og legg det med bildesiden opp på gulvet i garasjen din.
2

Kjøp en ventil stammen remover fra ditt lokale bilverksted butikken. Monter ventilen stammen remover over dekk ventilen stammen og skru den mot klokken. Fjern ventilen stammen.
3

Plasser en fot på hver side av dekket og unngå ikke berøre felgen. Flytte opp og ned nesten hoppe på dekk for å få perle på dekk for å bryte fri fra felgen. Etter å ha gjort dette for et øyeblikk, begynner å lirke dekket av felgen.
4

Force en skrutrekker mellom felgen og leppe av dekket. Sett skrutrekker og lirke kanten av dekket over kanten kanten. Når du begynner å lirke mer og mer av dekket indre leppe over kanten av felgen kan du bruke to skrutrekkere til å lirke større deler av dekket over felgen.
5

Lirk hele indre leppe på toppen av dekket over kanten kanten.
6

Plasser trekloss på gulvet i garasjen din. Vend dekket over og legg midten av felgen på trekloss.
7

Trykk ned på motsatte sider med hendene på baksiden av dekket for å tvinge dekket av felgen. Bruk skrutrekker til å lirke den andre kanten av hvis du har problemer med å skyve den helt av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76061.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear