Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan sjekke for baneslitasje på et dekk på en Subaru Outback

Når du hodet til outback med Subaru Outback, være sikker på at du har alle dine dekk opp til hastighet. Denne fire-wheel-drive stasjonsvogn, men markedsført som en SUV av former, krever spesiell oppmerksomhet på slitebanen på alle fire hjul for å holde det trygt å rulle nedover veien. Her er hvordan å sjekke dekk slitebanen slitasje på din Subaru Outback raskt og enkelt. Du trenger
Bane slitasje måle
Vis flere instruksjoner
Når Din Tire Har en TWI
en

Se på dine Outback dekk og se om det er en slitebanen slitasje indikator, eller "TWI." Disse initialer bør være et eller annet sted på sideveggen av dekket og har en pil som peker fra sideveggen på slitebanen av dekket.
2

finne det punktet der "TWI" indikeres, og ser nøye på slitebanen i denne plasseringen. Du finner en knapt synlig band som går langs bredden av slitebanen.
3

Sjekk å se om dette området er glatt. Hvis det ikke er noen tråkker i dette området av dekket, er det på tide å erstatte den med en ny.
Når dekkene dine ikke har en TWI
4

Finn den juridiske mengden av slitebanen kreves av Statens Institutt for transport, eller rett og slett ta kontakt med Subaru forhandler og spør hva den juridiske mønsterdybde spesifikasjonen er for Outback din. Vanligvis er den juridiske minimum 2/32 ", men et minimum av 3/32 anbefales for sikkerhet.
5

Plukk opp en slitasjehastighet måler fra din lokale automotive butikk. Denne skal plasseres i verktøy ved siden av dekktrykk målere eller muligens ved siden av ventilen stammer.
6

Bøy ned og sett slitebanen slitasje verktøyet inn i bretten av slitebanen. Begynn i den ene kanten av dekket og ta fem eller seks målinger på tvers av dekkets slitebane. Merk den laveste målingen som dette indikerer minst mulig slitebanen.
7

Gjenta denne handlingen for alle fire dekkene, spesielt siden din Outback er en fire- wheel-drive bilen. Legg merke noe ujevn slitasje eller felles slitebanen slitasje mellom flere dekk. Dette kan indikere innretting problemer eller dekk balanseproblemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76050.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear