Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte Dekk i Pairs

Håndtering, balanse og anti-lock oppbremsing av kjøretøyet kan alle bli påvirket av den type dekk som er installert på hjulene. Av denne grunn er det best å erstatte dekk i par snarere enn individuelt. Når man foran eller bak dekk må skiftes ut, bør du også bytte ut sitt alternative side dekk for å gi stabilitet og enkel håndtering når du kjører bilen. Det er hensyn du trenger å gjøre og trinnene du må følge når du skal skifte dekk i par. Instruksjoner
en

Fjern bakhjulene fra kjøretøyet, uansett om det er en front eller bak dekk som du må skifte. Du bør alltid sette nye dekk på baksiden for å gi bakhjulene mest stabilitet mulig.
2

Fjern begge forhjulene fra bilen hvis enten må skiftes ut, eller hvis du ser på slitebanen slitasje på dekkene og bestemmer at de bakre dekkene er i bedre stand enn forhjulene. La forhjulene på plass hvis du finner ut at de har mer slitebanen og jevn slitasje enn de bakre dekk.
3

Monter bakhjulene du fjernet i stedet for forhjulene du fjernet.
4

Monter to nye dekk som er både samme merke, type (all-season eller vinter), konstruksjon (skjevhet-ply eller radial) og størrelse på dekk som allerede er på bilen . Ikke bland dekk av annen type eller bygging på samme kjøretøy under noen omstendigheter fordi det kan føre til et problem med bilens kjøreegenskaper. Du kan blande merker av dekk, hvis nødvendig, så lenge som de er av samme type og konstruksjon. Størrelsen på dekk du putter på bilen din bør matche bilens produsentens anbefalinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76090.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear