Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

De bruker for kasserte dekk

Mange mennesker har vært på jakt i resirkulering kasserte dekk. Deres gjenbruk holder dem fra å ta opp plass på søppelfyllinger eller fra å bli dumpet på siden av veien. De kan gjenbrukes hele bakken opp, strimlet, eller bare skåret i strimler. Noen lokale myndigheter vil kjøpe kasserte dekk for gjenbruk i byggeprosjekter. Asfalt
Ground kasserte dekk blir nå resirkulert for å gjøre veiene.

skrap dekk kan males opp og brukes til å lage asfalt brukt til å rydde gater og motorveier.
Playground Cover
Playground dekker laget av resirkulert skrap dekk har en tendens til å absorbere faller bedre.

Ground-up kasserte dekk blir brukt til lekeplass overflatemateriale. Det kan absorbere et fall, noe som gjør overflaten tryggere for barn. Flere forhandlere tilbyr nå dette materialet for lekeplasser og skoler.

Turfgrass fyllmateriale
Sport felt begynner å bruke resirkulerte kasserte dekk som turfgrass fylle.

kasserte dekk vokser i bruk av atletisk og rekreasjon avdelinger. EPA sa at i 2001 ble omtrent 80 millioner pounds av skrap dekk gummi brukes for turfgrass og atletisk felt fylle.
Blomsterbed Mulch
Gamle dekk kan brukes som landskapsarbeid verktøy. p Hvis gamle dekk er makulert, kan de brukes som mulch for blomsterbed samt for landskapspleie liners. Noen mennesker vil også bruke hele kasserte dekk som stopperne rundt trær eller som blomsterpotter.
Støttemurer

skrap dekk som er stablet vertikalt oppå hverandre kan være brukt som støttemurer. De er vanligvis festet sammen og deretter fylt med skitt. I tillegg til å bruke kasserte dekk, disse typer vegger vanligvis koster mindre enn de som er laget med tradisjonell konstruksjon materiale.
Jernbane bånd

skrap dekk blir brukt til å lage ny jernbane bånd. Disse båndene har en stål senter som deretter omringet i 80 pounds av bakkenært opp kasserte dekk og plastflasker. Ifølge Environmental Protection Agency, de er 200 prosent sterkere enn tradisjonelle tre bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76121.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear