Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan montere dekk på felger by Hand

Monteringsdetaljer dekk er en krevende prosess. Dekk butikker bruker pneumatisk verktøy for å montere dekk. Trykket nødvendig for å få et dekk på felgen kan være enorme, og de pneumatiske verktøy hjelpe. Vulsten på et dekk er et stålbelte omringet av gummi som holder dekket på plass på felgen. Stålet belte er det som gjør montering et dekk vanskelig. Hvis du trenger å montere et dekk på en felg uten hjelp av pneumatisk verktøy, vil prosessen være vanskelig, men det kan gjøres. Du trenger
såpevann
to brekkjern eller montering enheter
Air forsyning
Valve stem
Vis flere instruksjoner
en

Place felgen på et flatt underlag og installere en ny ventil stammen. En ny ventilspindelen er ikke nødvendig, men det anbefales. Fukt kanten av felgen med såpevann. Våtere det er, jo lettere prosessen vil bli.
2

Fukt perle av dekk med såpevann. Igjen er våtere bedre. Plasser dekket på felgen i en vinkel slik at bunnen av dekket er delvis inn på felgen. Knele på den nedre kanten av dekket og lene seg på den øvre kant. Bruk en roterende og rocking bevegelse for å få lavere perle å komme over kanten av felgen. Legge press først på øverst til høyre og deretter venstre vil gjøre det enklere. Bruk en lirke bar plassert gjennom dekket og under leppen for å trekke dekket over kanten av felgen.
3

Place en lirke bar under leppen av felgen og trekk den ned slik at perle av dekk er lavere enn kanten av felgen på den ene siden.
4

Plasser andre lirke bar på en lignende måte om seks til åtte inches opp fra første brekkjern . Flytte mot klokken, skyv den andre lirke bar rundt omkretsen av felgen. Det kan være lurt å holde andre brekkjern i en vinkel på felgen i stedet for rett på det. På skrå, kan lirke bar gli langs undersiden av kanten på felgen, noe som gjør det enklere å montere. Hold først lirke bar stasjonær hele tiden.
5

Sett dekket slik at mønsteret er på bakken og blås dekket. Du kan ha til å sprette opp dekket og ned et par ganger for å få lufttrykket å presse veggene ut mot kanten av felgen. Lubing innsiden av felgen med såpevann bidrar til sete vulsten skal. Blås til anbefalt dekktrykk og inspisere hjulet. Pass på at det ikke er noen hull mellom dekkanten og kanten av felgen.
6

luften ut av dekkene og blås den igjen hvis noen hull finnes. Ikke overskrid det maksimale trykket oppført på siden av dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76102.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear