Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Nissan Altima

Hvis hjulet mutteren er løs hver gang du sjekker dekk, er det på tide å bytte ut stud på din Nissan Altima. En løs bolt eller brukket stud legger ekstra press på de andre og kan også føre dem til å sprette av når du kjører, så gjør jobben så snart som mulig. Oppgaven krever litt mekanisk evne, noe styrke og de riktige verktøyene. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud for hjulet. Vær sikker på at du har riktig størrelse stud. Hvis du ikke vet hva det er, må du vente til du fjerner stud og ta det med til butikken med deg.
2

Sjekk i bagasjerommet under teppet for jack verktøy fordi du må heve kjøretøyet for å skifte ut bolten på altima. Verktøyene er ved siden av reservedeler. Se etter jack tilgang døren på passasjersiden av stammen. Fjern jekken og jekke opp bilen. Du trenger også å blokkere dekk diagonal til plassering av jekken.
3

Fjern dekket. Ta av calipers og rotoren hvis stud er et hjul med skivebremser for å få tilgang til hub. Ta kabelen for parkeringsbremsene i baksetet. Hvis bakbremsene er trommelbremser, fjerne trommelen. Du må kanskje fjerne hub hvis du ikke har noen klaring bak det. Hvis du gjør det, gå direkte til trinn fem.
4

Sjekk for et område på baksiden av navet som lar deg fjerne stud lett og en ny satt tilbake i området. Linje opp åpningen med stud som må skiftes.
5

Plasser en fast klask på hjulet stud med en hammer slik at den driver stud bakover ut på baksiden av navet. Sett det nye hjulet stud i den samme åpningen.
6

Bruk hjulbolter å stramme ned stud. Sett dem på stud med vinkel utover og som du strammer disse ned, trekker de tappen gjennom hullet. Se baksiden og stoppe når du ser hodet flatt mot navet. Bruk en muttertrekker hvis du har en, slik at jobben er lettere
7

Ta av boltene. Starte prosessen for å erstatte de delene du tok av hjulet. Du bør endre hjulmutter og legge på stud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76045.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear