Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Pax Run Flat Tire

The Michelin PAX Run Flat dekk er designet for å eliminere behovet for et reservehjul og redusere risikoen for dekk utblåsninger på motorveien. Den største forskjellen mellom en PAX Run Flat dekk og et ordinært dekk er PAX er utformet slik at dekket ikke atskilt fra felgen. Hvis dekket går flatt , kan du fortsatt kjøre på den for opp til 125 miles med hastigheter opp til 55 mph . Å skifte dekket , besøk en autorisert Michelin PAX Run Flat servicesenter fordi spesialutstyr er nødvendig for å montere dekk . Instruksjoner
en

Trekk over så snart som mulig hvis du får et flatt dekk mens du kjører . Sørg for at du dra over i et trygt område , godt av veien , og kaller 1-877-PAX-TIRE .
2

Snakk med en Michelin PAX Run Flat representant og forklare at du må bytte ut dekk . Representanten vil gi deg adressen til den nærmeste autoriserte servicesenter.
3

kjøre bilen til nærmeste servicesenter , så lenge det er minus 125 miles away . Hvis nærmeste forhandler er mer enn 125 miles away , vil Michelin be deg om å kjøre bilen til et trygt sted . Det vil da sende et team med en komplett dekk montering system innen 12 timer for å skifte dekk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76093.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear