Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan identifisere Tire Tracks

På grunn av den fastheten av gummidekk, trinnene som trengs for gripende og vekten av motorvogner, kjører gjennom myke overflater som gjørme og skitt vil forlate hjulspor. Smuss eller skitt på dekket kan sette spor på hardt underlag som betong. Det vanlige mønsteret, avstand og vektfordeling gjør dekk spor lett å skille fra andre spor. Slike spor er ofte brukt av politi for etterforskning av trafikkulykker, ran og andre alvorlige forbrytelser. Du trenger
Kamera
Treadmate eller annen identifikasjon programvare
Vis flere instruksjoner
en

fotografere hjulspor fra en rekke vinkler. Holde en oversikt over sporene sikrer de kan identifiseres hvor som helst og når som helst, selv etter at de ikke lenger er synlige på stedet.
2

Mål sporene. Bestemme bredden og, hvis mulig, omkretsen av dekkene.
3

Bestem klassen egenskaper dekkene. Disse inkluderer bredden og omkretsen av dekket, men også mønsteret på trinnene som portrettert i rygger av sporet.
4

Bestem individuelle egenskaper. Detaljer om en bestemt dekk, slik som normal slitasje eller skade på en bestemt slitebanen på et bestemt sted kan identifiseres i sporet.
5

Match dekket til sporet. På grunn av overflod av dekk dette kan være svært vanskelig for folk som ikke er tilknyttet rettshåndhevelse.

Politiet avdelinger og rettsmedisinske etterforskere bruke spesialdesignede datamaskiner og en database kalt Treadmate å matche bilder med en liste på over 5000 dekkmønster .

En beskrivelse av kjøretøyet kan også bidra til å identifisere merket av dekk. Hver bil mottar et bestemt sett med dekk når produsert. Å ha en idé om den aktuelle bilen begrenser søket etter den type dekk. Etterforskerne bruker en database med fabrikkmonterte dekkene å begrense dekk spor til et begrenset antall biler.

Uten bruk av datamaskin matchende programvare, sporing dekkene blir begrenset av individuelle egenskaper, bevis på åstedet og beskrivelser av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76147.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear