Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Tegn på Slitte Tie Rods

Forankringene er ekstremt viktig i bilen, som de tie stenger koble forhjulene på bilen med styring ditt. Bør du begynne å oppleve noen slitasje av dine pressbolt, bør du ta bilen inn for en umiddelbar check-up. Slitte eller ødelagte tie stenger kan føre til at bilen til drift, miste kontrollen eller kanskje også krasje. Risting

En av de første symptomene på dine pressbolt begynner å bære er en risting rattet. Dette vil skje fordi kommunikasjon mellom rattet og dekk er anstrengt. Som rattet prøver å gjenvinne kontroll over dekkene, kan selve hjulet begynner å riste. Du kan merke dette spesielt når du slår.
Vibrations
p Hvis det slitte tie rod problem går ukontrollert, vil tilstanden på stenger fortsetter å forverres. På dette punktet, kan du begynne å merke en vibrasjon i hele bilen. Dette skyldes at kommunikasjonen mellom rattet og dekkene er blitt nesten fullstendig avbrutt. Vibrasjonene starter som et resultat av dekkene skiftende og risting som rattet forsøker å gjenvinne kontrollen.
Drifting

Drifting er et tegn på en ødelagt --- og ekstremt farlig --- tie rod. På dette stadiet har rattet liten eller ingen kontroll over dekkene, slik at bilen til drift eller dreier ut av veien. Dette kan føre til alvorlige ulykker og /eller skader hvis ikke tatt hånd om umiddelbart.
Hva gjør du
p Hvis du opplever tie rod problemer, er det best å kjøre sakte til nærmeste bilverkstedet. Hvis problemet har gått ukontrollert og kjøretøyet er i ferd med å drive, trekke over på siden av veien og ringe etter en bergingsbil for å unngå eventuelle ulykker eller skader. Selv om det noen ganger kan være kostbart, kan mekanikerne fikse slitte, skadet eller ødelagt tie stenger raskt og enkelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76116.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear