Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan sette din egen Auto Alignment

De fremre dekk på bilen din er ment å peke nøyaktig i samme retning. Hvis de ikke gjør det, har bilen innretting problemer, og du kan forvente ujevn dekkslitasje og forkortet dekk lang levetid. Hvis bilen din er drastisk ut av stilling, vil du føle bilen trekker til venstre eller høyre. Dekk forhandlere bruker høyteknologiske justering maskiner for å hjelpe dem å sjekke caster og camber for innretting problemer på biler. Du kan foreta justeringer på din bil eller lastebil nesten like godt i din egen garasje. Du trenger:
snekker torg
Vise fatt
1/4 av 4-tommers bolt
Box fastnøkkel
Channel-lock tang
6-tommers nivå
Målebånd
Vis flere instruksjoner
Kontroll Alignment
en

Park bilen på en plan og betonggulv. Slå av motoren og sette i nødbremsen.
2

Finn ut om du må fjerne hjulkapslene fra forhjulene. Hvis hjulkapslene hindre deg fra å berøre den ytre kanten av hjulet der den møter dekket, fjerne dem.
3

Sett opp snekker torg. Plasser firkantet slik at kanten av det ene benet er flat på den betong, i rett vinkel til hjulet og det andre benet av plassen er rett opp. Bruk en 6-tommers nivå langs siden av oppreist ben å sikre at det er lodd.
4

Mål høyden fra gulvet til midten av felgen. Bruk skalaen på siden av den oppreist etappe av torget for å få målingen.
5

Klem en 1/4 av 4-tommers bolt til beinet av snekker torg. Bruk et par av emnets grep for å klemme bolten på høyden bestemmes i trinnet ovenfor. Bolten bør sikres på en rett vinkel til Home

etappe av torget, med hodet på bolten som stikker ut fra at beinet i motsatt retning av beinet av plassen sitter på betonggulvet. Plassen med bolten festet til den vil være det verktøyet du bruker for å kontrollere justeringen og justeringer du gjør.
6

Skyv verktøyet slik at hodet på bolten kontakter kanten av hjulet på sitt forward-punktet. Hold den nederste delen av torget flatt på gulvet og 90 grader til hjulet og oppreist etappe av plassen helt i lodd.
7

Lag en blyant merke på gulvet i hjørnet av bunnen leg og oppreist etappe av plassen.
8

Gjenta denne prosedyren på baksiden-punktet på felgen. Gjenta fremgangsmåten på forsiden og baksiden av hjulfelgen på motsatt side av bilen.
9

Mål avstanden mellom de to blyantmerker for forsiden av felgene og bak på felg. Hvis målingene er identiske, er bilen perfekt justert. Hvis den fremre målingen overstiger bak målingen, dekkene er toed-out. Hvis den bakre målingen er større, dekkene er trippet inn. I begge tilfeller må du gjøre justeringer.
Justere Alignment
10

Finn justeringen ermene. Ermene koble de ytre tie-rod slutter seg til resten av styresystemet. Hver av disse ermene holdes tett til tie-rod slutter, eller til stativet-end på en rack-and-pinion system, med to klemmer strammet av en hex hodet mutter og bolt.
11

Løsne de to klemmer på hver justering ermet med en boks fastnøkkel.
12

tak justeringen ermet med et par av kanal-lock tang. Roter justering ermet mens du ser på for å se om rotasjonen er å flytte tie-rod ender innover eller utover. Roter ermet i den retningen du trenger hjulene til å flytte for å eliminere toe-in eller toe-out.
13

Juster justering ermene for hver side av kjøretøyet likt. Kontroller justeringen som du gjorde i første omgang for å se om det er perfekt, eller har behov for mer eller mindre justering.
14

Trekk til justering ermet klemmer når justeringen er perfekt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76222.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear