Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Nissan Maxima

En ødelagt stud fører til stor bekymring for sjåføren. Selv om det er bare én bolt, plasserer den ekstra stress på de andre og kan føre dem til å knipse, også. Du kan bytte ut stud på din Nissan Maxima med bare litt mekanisk evne, de riktige verktøyene og noen rå styrke. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Hvis du er uvitende om størrelsen, vent til du tar den av og ta det med til deler butikken med deg. Det er en god idé å inspisere de andre stenderne på samme tid for å se om du må bytte dem også.
2

Look i bagasjerommet for å finne jekken og verktøy. Verktøyene er under teppet foran reservedeler og jekken er på passasjersetet sideveggen av stammen inne i kammeret jekk. Jekke opp bilen.
3

Ta av hjulet. Den fremre og noen ganger baksiden er skivebremser. Fjern bøylen og rotor. Ta av parkeringsbremsen kabelen på baksiden, og de er trommelbremser, fjern trommelen. Hvis du må, fjerner du huben, bruke en skrustikke til å holde det, og gå videre til steg 5.
4

Se etter en klaring bak hub. Hvis det er tilstrekkelig klaring, linje tappen opp med området.
5

Hit stud med en hammer for å kjøre den tilbake gjennom navet og ut av området. Hvis det ikke går hele veien gjennom, sette en smalere stang på stud og smack den for å fullføre jobben. Sett den nye stud. Skyv den gjennom nok slik at du kan tre en hjulbolt på den.
6

Tråd et hjul bolt på og skru ned bolten med en muttertrekker hvis du har en. Som hjulet bolt strammer ned det trekker tappen gjennom navet. Du må legge til ekstra bolter som stud kommer ut videre.
7

Fjern boltene og montere de delene som du tok av for å erstatte stud på din Nissan Maxima. Gjør dette i motsatt rekkefølge av demonteringen. Sett på hjulet og stram ned hjulboltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76042.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear