Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte Dekk på et All Wheel Drive KIA Sorento

Dekkene på en all-wheel-drive KIA Sorento vil slites ut over tid. Tiden det tar for at slitebanen å slites ned på slitebanen-slitasje markører vil variere med dekkets utforming og sammensetningen av dekket forbindelsen. Når dekkene er klar til å bli erstattet, kan du vanligvis gjøre dette selv, forutsatt at du har nye dekk ferdig montert for deg fra et dekk butikk. Du trenger
Nye dekk - montert og balancedTire wrenchJack med jack standsTorque skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Bryt slepe nøtter løs på alle hjulene ved snu dem 1/4 omdreining mot klokken med et dekk fastnøkkel.
2

Jack opp foran og bak på bilen og sette Kia Sorento på bukker. Finn den fremre jack punktet. Det vil være nærmest radiatoren og er en forlengelse av rammen. Bukkes opp på forsiden jekk-punkt. Finn den fremre klype sveiser. Disse vil stå rett under fører og passasjer-side inngangsdører. Plasser bukker under klype sveiser og senke bilen på tribunen. Jekk opp Sorento bruke den bakre jack punktet ligger nær stammen. Finn den bakre klype sveiser og sted jack står under dem. Senke bilen på bukker.
3

Fortsett å fjerne lug nuts med dekk fastnøkkel.
4

Trekk hjulet rett av hjulet hub montering. Hvis du ikke har et nytt hjul og dekk montert og balansert, må du fjerne alle hjulene ut av bilen og ta dem til et dekk butikk for å få dette gjort for deg.
5 < p> Skyv nylig montert og balansert hjul /dekk over hjulet studs på hjulet hub montering. Trekk til hjulmutrene ned på hjulet studs.
6

Lavere begge ender av Sorento til bakken og dreiemoment til hjulmutrene til £ 100-meter med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76069.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear