Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Ford Explorer

Noen ganger kan du fjerne et hjul stud når du endrer dekk på din Ford Explorer. Hvis dette skjer, må du skifte hjulet stud så snart som mulig. Du trenger riktig verktøy og litt kunnskap om bremsene for å fullføre oppgaven. Hvis du ikke er erfaren, sørg for at du gjør et diagram som du fjerne delene. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Få samme størrelse stud som allerede finnes på bilen. Ta den av og ta den med deg når du kjøper en ny stud hvis du ikke er sikker på størrelsen.
2

Se under teppebelagte gulv i bagasjerommet. Jekken er bak baksetet i dette området under gulvet lokket. Du må heve SUV når du bytter hjul stud for en Ford Explorer. Sørg for å blokkere den diagonale hjulet før du bruker jack.
3

Jekk opp SUV og ta ut noen av bremsevæske for å unngå overløp. Fjern bøylen og rotor. Bruk støtte for å beskytte linjen heller enn å la det dingle. Hvis bakbremsene er trommer, ta av trommelen. Du må kanskje koble den nødbremsen kabelen på baksiden.
4

Finn et område bak hub som du gir nok klaring til å drive stud ut og lar deg sette en ny en tilbake på med lette. Hvis det er ingen måte å gjøre det på, ta av navet og legg den i en skrustikke.
5

Smack stud med en klubbe. Kjør stud ut bak. Fjerne den og erstatte den med en ny. Skyv den nye stud gjennom før nok tråder viser å sette et hjul bolt på den.
6

Sett en hjulbolt på slutten av stud som kommer ut av åpningen mot deg. Sørg for at de skrå kantene møte deg. Stram disse ned, og som du gjør, legge merke til hvordan de trekker tappen gjennom hullet. Hold stramme og legge til flere bolter før stud setene flatt mot navet i ryggen.
7

Ta av boltene og sette alle delene tilbake på i motsatt rekkefølge som du tok av å erstatte stud på din Ford Explorer. Pass på at du legger mer bremsevæske og luft bremsene før du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76039.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear