Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en GMC Sierra

Du må bytte ut en strippet eller ødelagt hjulet stud på GMC Sierra så snart du oppdager det. Når en stud feil, det setter stress på de andre. Hvis de alle smekk, du ikke lenger har et hjul festet. Det tar litt mekanisk evne eller i det minste en god hukommelse, de riktige verktøyene og noen sterke muskler for å få jobben gjort. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Hvis du ikke er sikker på størrelsen, vent til du tar den av og ta det med til auto butikken med deg.
2

Sjekk bak passasjersetet for jack og jacking verktøy. Hvis det er et deksel, skru til vingemutteren og flytte setet fremover for å fjerne det. Du trenger jack å erstatte stud i GMC Sierra. Pass på å blokkere dekk som er diagonalt til kontakten.
3

Fjern 2/3 av bremsevæske fra master sylinderen hvis stud er på et hjul som har skivebremser. Ta av bøylen, henge den fra mekanikk wire og deretter fjerne rotoren. Hvis de bakre bremser er tromme, fjerne trommelen. Ta av navet og legg den i en skrustikke. Gå til trinn 5..
4

Se etter en åpning bak hub som lar deg enkelt fjerne og erstatte stud. Line stud opp med åpningen.
5

Whack stud med en klubbe og kjøre den ut på baksiden av navet. Sett på stud med en ny. Skyv tappen gjennom åpningen i navet til nok tråder viser å sette på et hjul bolt.
6

Stram ned et hjul bolt med en muttertrekker hvis du har en. Legg merke til hvordan det trekker tappen gjennom navet. Legg til flere bolter som nødvendig. Se baksiden, og stoppe når hodet av stud seter mot navet.
7

Ta av boltene og begynne å montere de delene som du fjernet for å erstatte stud i din GMC Sierra. Ikke glem å legge til mer bremsevæske og luft bremsene når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76034.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear