Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Kia Spectra

En ødelagt hjul stud er farlig. En stud fører til press på de andre, og hvis de alle smekk, flyr hjulet av. Hvis du må skifte hjulet stud i en Kia Spectra, kan du gjøre det selv så lenge du har de riktige verktøyene, et godt minne for plasseringen av de delene du tok av og noen rå styrke. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn et erstatning stud. Noen ganger trenger du ikke størrelsen, men bare merke og modell av kjøretøyet. Det er alltid best å ta stud sammen hvis du er usikker.
2

Finn jekken under bagasjerommet liner av kjøretøyet. Du må jekke opp bilen når du endrer hjulet stud i Kia Spectra. Som du jack, blokkere dekk som er diagonal til den som har den ødelagte stud.
3

Fjern dekket. Ta av bøylen og legg det til side. Vær forsiktig så du ikke skader bremsen linjen. Ta av rotoren. Hvis den ødelagte stud er bak, flytt kabelen for nødbremsen ut av transportør med vise-grep før du demonterer de andre delene. Hvis baksiden er trommelbremser, ta av trommelen.
4

Se etter en åpning bak hub. Rotere navet hvis du trenger å linje stud til det. Du må kanskje hakk støv skjold. Dette gir nok plass i ryggen for å fjerne stud og sette den nye i stedet.
5

Smack leder av stud med en hammer for å drive stud ut bak. Erstatte den gamle stud med det nye. Få stud i så langt du kan for hånd.
6

Fest hjulbolter til stud og skru dem ned. Se tilbake som du stramme og legge merke til hvordan det plass til stud. Stopp når du ser stud hode plassert mot baksiden av navet.
7

Ta av boltene og erstatte de delene som du fjernet. Stram alt ned for å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76035.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear