Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Tire Mount Guide

Monteringen av et dekk på en felg ta presisjon og spesiell omsorg for å ikke skade perle av dekk eller skade felgen. En skikkelig maskin , kjent som en felg klemme maskin, er nødvendig å montere slangeløse dekk . Smøring

gummi av et dekk er utviklet for å gripe veien ved høye hastigheter , så det må være riktig smurt for å hindre stikker under montering . Bruk en børste , sette en sjenerøs strøk av dekk glidemiddel rundt perle av dekk før montering .
Precision Vs . Force

Mens brute force kan få jobben gjort , er det presisjon som hindrer skade. Hvis dekket har en lav profil sidevegg eller er bare vanskelig å montere , bruke en hydraulisk cheater arm til å trykke på sideveggen . Bruken av lirke bar og fysisk makt for å feste dekk kan medføre dekk skade og forårsake skade.
TPMS -sensorer

Dekk press overvåking ( TPMS ) senors er pålagt ved føderal lov i alle nye biler . Riktig montering prosessen må følges for å unngå skade på sensoren i hvert felgen. Alltid begynner monteringen av dekket på felgen direkte etter sensoren , slik det Herr er den siste delen for å gå inn i dekket. Denne prosessen skaper minst mulig press på sensoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76220.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear