Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Riktig Uregelmessig dekkslitasje

Kontroller dekkene ofte for ujevn slitasje, slik at du kan korrigere den underliggende problemet så snart som mulig. Dette vil bidra til å unngå ytterligere skade på dekkene og muligens til bilen din. Skifte dekk vil ikke korrigere ujevn slitasje. Instruksjoner
en

Kontroller lufttrykket i alle dekkene. Hvis én eller flere av dekkene er lav i lufttrykket, vil det føre til uregelmessig dekkslitasje og øke sjansene for å oppleve en utblåsning under kjøring.
2

Inspiser bilen for riktig justering. Trekke bilen opp til en garasjeport om natten og skru på frontlysene. Lysene du ser på garasjeporten bør være av samme høyde. Hvis man er høyere enn den andre, må du ha bilen realigned.
3

Be mekaniker til å sjekke ut din styring og hjuloppheng. Hvis styring eller suspensjon systemer trenger reparasjon, vil enten en av eller en kombinasjon av de to føre til uregelmessig dekkslitasje.
4

Roter dekkene årlig. Hvis du pleier å treffe fortauskanten mens parkering, vil roterende dele stress blant alle dekkene, i stedet for bare én.
5

Vær oppmerksom på hvordan du slår hjørner. Krappe svinger er et begrep som brukes av mekanikere for å beskrive folk som venter til siste sekund for å slå et hjørne, og trekk rattet kraftig til én retning. Dette fører angre stress på dekkene. Corner saktere for å korrigere denne type uregelmessig dekkslitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76017.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear