Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner du en Semi Tire Fra et Rim

Du må ha din tilhengerens dekk fjernet fra felgen. Fjerne en semi lastebil dekk fra felgen er ingen enkel oppgave. Det krever spesialverktøy, spesialisert utstyr, sikkerhet instruksjon og opplæring. Her er det grunnleggende for å få en semi lastebil dekket av felgen. Du trenger
Tire derimmer
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe et dekk derimmer for semi lastebil dekk. Du finner disse på Eagle International og andre tungt utstyr forhandlere (se Resources nedenfor). Velg en bærbar dekk derimmer enhet.
2

Har den nødvendige haling og strøm til utstyr på hånden. En semi lastebil dekk derimmer kan veie ca 5 thousand pounds, så vær sikker på at du har utstyr til å flytte og å drive dekk derimmer.
3

Roll dekket på plass. På noen dekk derimmers, er det ikke nødvendig å løfte dekket og felgen på plass, du bare rulle den på.
4

Bruk klemmekanismen å klemme dekket på plass, som er holdt av første sylinder. Pass på å følge produsentens anvisninger når du gjør dette for å sikre at du ikke skader felgen eller forårsake personskade til deg selv eller andre.
5

Aktiver andre sylinderen for å presse dekket av felgen. Nå rengjøre felgen grundig og sjekk for eventuelle skader. Du må gjøre dette før du prøver å montere et annet dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76000.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear