Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan kjøpe piggdekk

Heldigvis har de fleste kjøreforhold krever ikke noe så alvorlig som piggdekk , men når forholdene ringe for dem å ha de riktige dekk kan være en livredder . Piggdekk er konstruert for å kjøre på snø og is og på grunn av de av metallstifter de har bedre grep på isen enn vanlige dekk. Instruksjoner
en

Vær sikker på at du trenger piggdekk , som de restriksjoner i enkelte regioner.
2

Consult et dekk spesialist hvis du tror at du trenger piggdekk . Spesialisten vil hjelpe deg med å velge dekk som du trenger for kjøreforholdene som du vil støte på.
3

Kontroller at piggdekk du velger er kompatibel med bilen som du kjøper dem for . Ikke alle dekkene fungerer på alle biler.
4

Kjøp riktig antall dekk . Kjenne lover om piggdekk er gunstig når du kjøper dekkene. Noen lover krever at alle fire hjulene piggdekk når du installerer dem for bruk på forhjulene . Hvis du installerer dem for bruk på en bakhjulsdrevet bil , kan du bare trenger to piggdekk .
5

Sjekk rundt etter den beste prisen . Dekk kan bestilles online eller over telefon . Husk å holde installasjonen avgifter i bakhodet når du kjøper dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/75999.html

Previous: No
Next:

Dekkslitasje Tear