Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan kjøpe en Tire Pressure Gauge

De fleste sjåførene vet at skikkelig oppblåst dekk er en viktig del av å opprettholde alle kjøretøy . Å fortelle om dekkene er riktig lufttrykk , må du bruke et dekk trykkmåler. Heldigvis er de vanligste enhetene som kan finnes i en rekke steder . Instruksjoner
en

Bestem hvilken type som er best for deg. Dekktrykk målere kommer i flere forskjellige former. Blyant målere er den vanligste og billigste. En ulempe er at de krever at du bytte frem og tilbake mellom kompressor og trykkluftmåler . Andre typer leveres med en ekstern eller en ekstern og en slange , og eliminere behovet for å bytte frem og tilbake . Noen butikker bære digitale versjoner som gir en digital avlesning av psi din . Andre er laget for å fungere med en luftkompressor du kan ha i bagasjerommet , har hjemme eller bruke på en bensinstasjon .
2

Finn en butikk som fører den type dekk manometer du vil kjøpe. Hvis du ønsker en blyant dekk trykkmåler , kan du finne dem nesten overalt. Bensinstasjoner , bør automatisk en del butikker eller rabatt butikker med en auto avdeling bære dem . Hvis du vil ha noe mer avansert , må du holde deg til auto avdelinger eller auto deler butikker. Bestilling på nettet er også et alternativ hvis du foretrekker shopping hjemmefra .
3

Finn riktig avdeling av butikken, finne dekk manometer og betale for det . Nyte fordelene av å være i stand til å sjekke lufttrykket i dekkene måle selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76002.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear