Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan velge All-Terrain dekk

All-terrain dekk kombinere kvalitetene av on-road dekk med de av off-road dekk for å produsere en hybrid. All-terrain dekk er laget for bruk på både motorveien og off-road terreng som steiner, sand og gjørme. Fordi de er hybrid dekk, har de ikke utføre samt dekk som er utformet spesielt for bruk på veien eller off-road, men de tilbyr den ekstra fordelen av å være multipurpose. For å velge ny all-terrain dekk for din lastebil eller SUV, bør du vurdere følgende faktorer. Instruksjoner
en

Bestem deg for et budsjett. Gode ​​all-terrain dekk er dyrere enn konvensjonelle road dekk, så du bør se på det som en investering. Velg de beste all-terrain dekk du har råd til fra starten, slik at du ikke trenger å betale mer for å erstatte dem senere.
2

Tenk klimaet du bor i. Noen all-terrain dekk presterer bedre på snø og is enn andre, men disse kan være dyrere også. Hvis du bor i et i hovedsak varmt klima, kan du gi avkall på denne funksjonen, og spare penger.
3

Velg dekk som har en forsterket sidevegg hvis du har tenkt på å skyve grensene med off-road kjøring . Forsterkede sidevegger motstå punkteringer og gjøre det mulig for dekkene å bli kjørt med lavt dekktrykk. Senke lufttrykket i dekkene kan hjelpe med trekkraft i noen off-road situasjoner.
4

Velg dekk som passer ditt kjøretøy. Sjekk brukerhåndboken for å finne din 4x4 maksimale dekk høyde. Hvis du ønsker å gå høyere enn det, kan du alltid ha en heis installert.
5

Vurdere støy-faktor. All-terrain dekk tjene mye mer veistøy enn konvensjonelle dekk, men selv innenfor all-terrain markedet er det noe variasjon. Hvis du kjører på motorveien mye og støy er et problem, bør du vurdere all-terrain dekk med en mindre aggressiv slitebanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76004.html

Previous:
Next: No

Dekkslitasje Tear