Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik fjerner Wheel Studs

Wheel studs er boltene som er koblet til rattet. De er festet med hjulmuttere, som holder hjulet studs sikkert på plass. Wheel studs noen ganger slites av, og må byttes ut. Det er viktig å holde hjulene knirkefritt å holde bilen i god form. Wheel studs kan lett byttes ut med noen få enkle trinn. Du trenger
New wheel studs
Stikknøkkel
Wooden hammer
Ren klut
Vis flere instruksjoner
en

forsiktig begynne å fjerne hjulet. Hvis hjulet har en plast hjulkapsel, fjerne den slik at du kan skru låsen nøtter ved hjelp av en pipenøkkel. Når låsemuttere er fjernet, skyver hjulet av.
2

Fjern bøylen og bremsekloss når hjulet er av. Slipp bremsekloss og finne boltene som holder calipers og fjerne dem. Dette gir deg nå tydelig og enkel tilgang til å fjerne platen brems. Skyv skivebremse mot deg slik at hele rotoren del kan gli utover. Etter fjerning av rotoren, legge en klut under den for å unngå skade på baksiden av platen.
3

Finn studs, som er koblet til rotoren base, og bruke en tre hammer for å fjerne dem. Ved hjelp av en tre hammer hindrer skade på studs. Du kan bruke en stål hammer, men pass på å vikle et stykke tøy rundt hodet på hammeren for å unngå skade. Nøye slå hammeren på tuppen av stud å skyve den innover. Trykk på stud forsiktig for å løsne den litt.
4

Fjern hvert hjul stud én etter én. Sett inn nye pigger. Forsiktig hamre hjulet stud for å være sikker på at den er på plass. Gjør dette for hver bolt.
5

Sett skivebremse sammen igjen, inkludert bøylen. Det kan være lurt å tappe bøylen nedover med en hammer for å sørge for at det er låst på plass. Sett hjulet tilbake på og stram boltene. Sett hjulkapsel igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76079.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear