Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Dodge Ram

Hvis du oppdager at et hjul mutter ikke bor tett på din Dodge Ram, så må du erstatte pigger på lastebilen. Noen ganger du stripe stud når du endre dekk. Den løse mutteren legger ekstra vekt på de andre studs, så det er en god idé å sjekke dem. Å erstatte stud du trenger litt mekanisk evne, men mest tålmodighet og riktig verktøy. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud for hjulet. Når du skifter ut stud på Dodge Ram må du være sikker på at du har riktig størrelse stud. Hvis du ikke vet hva det er, må du vente til du fjerner stud og ta det med til butikken med deg.
2

Sjekk under passasjersetet for jack og verktøy. Du må jekke opp bilen for å erstatte stud på en Dodge Ram. Være sikker på å blokkere diagonal dekk før du jekke den opp.
3

Ta av dekket. Fjern calipers og rotoren på hjulet med den ødelagte stud for å få tilgang til hub. Det finnes to typer av bakbremsene. Hvis du har skivebremser, må du følge prosedyrene som brukes på bremsene foran. Hvis du har trommelbremser, fjerne trommelen.
4

Sjekk for et område på baksiden av navet som lar deg fjerne stud lett og en ny satt tilbake i området. Linje opp åpningen med stud som må skiftes ut. Hvis du ikke kan enkelt fjerne stud, fjerner du huben og legg den i en skrustikke.
5

Hit hjulet stud med en hammer slik at den driver stud bakover og ut på baksiden av navet . Sett det nye hjulet stud inn i åpningen der du fjernet den gamle stud.
6

Plasser to hjulbolter på stud, vinklet opp, for å stramme ned stud. Som du skru disse ned, trekker de tappen gjennom hullet. Se baksiden og stoppe når du ser hodet flatt mot navet. Bruk en muttertrekker hvis du har en, slik at jobben er lettere
7

Løsne og fjern begge skruene når stud er gjennom. Starte prosessen for å erstatte de delene du tok av hjulet. Når du skifter ut stud på din Dodge Ram, er det en god idé å endre hjulmutter på samme tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76032.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear