Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Typer av 37-tommers dekk

Lastebiler og sport nyttekjøretøyer (SUV) kommer med større dekk enn de fleste andre biler. De fleste av disse kjøretøyene støtter 37-tommers dekk, som ofte inkluderer lignende funksjoner som off-road trekkraft, all-season allsidighet og holdbarhet i henhold slitasje. Flere populære dekk produserer har skapt 37-tommers all-terrain dekk. Nitto Dune Grappler

Nitto Dune Grappler er all-terrain dekk som er utformet med off-road-funksjonalitet. Dune Grappler har en slitebane blokk mønster som reduserer dekkets flex og reduserer varmeutvikling. Dekket inneholder også sentrale trå kabelsko som er forbundet med koniske ender, noe som gir ekstra stabilitet. Dekket er også utformet med ugyldige og vann kanaler, som bidra til å fjerne vann, løs grus, og sand. Dune Grappler har også tilpasses design på sideveggen for en individualisert utseende.
Yokohama Geolandar

Yokohama Geolandar er en all-terrain dekk bygget spesielt for lastebiler og sport nyttekjøretøyer. Den Geolandar fortrenger vannet med fire sirkulære riller på overflaten som vender mot veien. De store slitebaneblokker med avrundede kanter gir stabilitet på riksveg hastigheter, mens man reduserer støy. Off-road ytelse økes i forband senter blokker som er anordnet i midten av dekket. Multi-trappet grooves forbedre trekkraft mens du kjører over smuss og løs grus.
Hankook Dynapro AS

Hankook Dynapro AS er en lastebil og SUV dekk utstyrt for alle årstider. Dekket er utstyrt med førsteklasses trå forbindelser som gir slitasje og veigrep. I tillegg er Dynapro utstyrt med sikringsanlegg mellomliggende ribbeina. Ribbene har en høy seipen tetthet, noe som forbedrer dekkets veigrep. Lamellene er små åpninger settes inn i dekket tråden som gir tusenvis av gripende kanter under bremsing. Den Dynapro høye tetthet lamellene gir dype åpninger for å bedre veigrep under vanskelige værforhold. Å gi jevn slitasje, har dekket en solid skulder rib.
Goodyear Wrangler MT /R

Goodyear Wrangler MT /R er en off-road dekk bygget for medium til full størrelse lastebiler, SUV, og økonomi varebiler. Dekkets sidevegger er produsert med Kevlar materiale, som gir økt motstandsdyktighet mot punkteringer. Resten av dekket er laget med avansert silika gummi. Wrangler MT /R har en asymmetrisk mønsterdesign som frastøter vann, skitt og andre off-road materiale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76210.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear