Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan diagnostisere dekkslitasje Patterns

Dekk er en viktig del av bilens sikkerhet. Feilmontering, feil størrelse og feil inflasjon kan alle føre til dårlig bil ytelse og kjøreforhold problemer. En annen vurdering er dekkslitasje mønster. Plasseringen av slitasje og mønsteret kan gi en ledetråd til hva som slites på dekkene. Instruksjoner
en Sjekk din dekkslitasje mønstre.

Undersøk dekk for slitasje mønstre. Noen av de mest vanlige dekkslitasje mønstre omfatter over-inflasjon, som viser seg som bærer i midten av slitebanen, under-og inflasjon, som vises som slitasje på sidene av slitebanen, uttoning, når hver slitebanen ribbe har en litt avrundet kant på den ene siden og en grovere kant på den andre, og fordypninger, som er når slitebanen dramatisk fall rundt den ene kanten av dekket eller den andre. Se Ressurser under for bilder av disse slitasje mønstre.
2 Slitte dekk kan være farlig.

Bestem hvordan å løse problemet. Over-inflasjon kan rettes opp ved å la litt luft ut for å møte dekktrykk standarder, mens under-inflasjon krever legge mer luft. Feathering kan løses ved å ha en mekaniker sjekke foringer i forstillingen, som de er sannsynligvis slitt. Kopping slitasje tyder på at en del som forbinder dekk til bilen er slitt. Disse delene kan omfatte kuleledd, hjullager, støtdempere og fjærer.
3 Bruk en krone for å måle dekkets mønsterdybde.

Mål dekk dybde. Dekk er bygget med flate flekker, kalt slitasje barer, i dekket groove som indikerer dekkslitasje. Når slitebanen er slitt ned til det punktet at det er på nivå med slitasje bar, må dekket skiftes. Et annet alternativ for å måle dybden er penny test. Plasser en krone opp ned, med Lincolns hodet mot dekk, i dekket groove eller flat spot. Hvis toppen av Lincoln hode vises, dekkene må skiftes, uavhengig av hva slitasje mønsteret er på dekk. Det betyr dekket slitebanen er mindre enn 2/32nd av en tomme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76148.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear