Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Chevy Corvette

Noen som har en søt maskin som en Vet, kjenner hver tomme av bilen sin. Når du merker en ødelagt stud, vil du bytte ut stud på Corvette så snart som mulig for å unngå ytterligere skade. Hvis du har litt mekanisk evne, de riktige verktøyene og noen kraft i armer og hender, kan du gjøre jobben. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud. Hvis du er usikker på størrelsen du trenger til din Corvette, vent til du fjerner stud og ta den med deg.
2

Bruk bukker å øke Corvette. De nyere modellene ikke selv komme med knekt. Bruk bukker å holde veterinæren. Hver modell og eier har sin egen spesielle teknikk for å heve Corvette.
3

Fjern hjulet når bilen er jekket opp. I de nyere modellene, har du både foran og bak skivebremser. Fjern bøylen og henge den fra mekanikk ledningen så det er ikke noe press på linjen. Marker rotoren å matche studs og fjerne det. På de eldre modellene, ta av trommelen.
4

Finn en åpning som gjør det enkelt å fjerne bolten fra baksiden. Hvis du ikke finner en, så må du ta av navet og legg den i en skrustikke. Smack
5

stud med en klubbe og skyv den ut på baksiden av navet. Sett på stud med en ny. Det krever litt innsats for å få nok tråder gjennom hullet for å sette på et hjul bolt. Det er lettere hvis du setter den nye stud i fryseren i flere timer.
6

Stram ned hjulet bolt med en muttertrekker hvis du har en. Dette trekker stud gjennom navet. Legg til flere bolter som mulig, til leder av stud seter mot baksiden av navet.
7

Ta av boltene og sette delene tilbake på at du tok av for å sette på hjulet stud på Corvette. Sett på hjulet og stram ned til hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76027.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear