Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan endre en Wheel Lug Stud

De slepe studs støtte til mutrene som holder bilens hjul. De er veldig sterke og motstandsdyktige mot å løsne. Hvis de gjør mislykkes, bør du endre dem umiddelbart. Kjøring med skadet lug stud kan føre til ytterligere strukturell skade på bilen din. Du kan spare masse penger ved å lære hvordan du endrer slepe stud hjemme i stedet for å ansette en mekaniker for jobben. Du trenger diverse verktøy og konkrete retninger før du er klar til å begynne. Du trenger
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack stå
Ratchet
Socket
Flathead skrutrekker
Mechanic sin oppslagstavle
Håndholdt slegge
Lug mutter
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et plant underlag. Ta av til hjulmutrene fra utpekt hjulet med en hjulmutternøkkel.
2

Hev bilen på den siden med en jack. Støtte bilen med en jack stand. Fjern hjulkapsel, dekk og hjul.
3

merke til bøylen som sitter på siden av bremsen rotoren. Ta av boltene som fester bøylen på baksiden med en skralle og socket. Skyv flat skrutrekker mellom rotoren og målepunktet. Lirk bøylen forsiktig for å fjerne det. Heng den til en nærliggende del med mekaniker ledning for å holde den ut av veien.
4

Fjern bremsen rotoren ved å trekke forsiktig og sett det til side. Identifisere den skadede slepe stud. Hammer stud med en håndholdt slegge. Skyv hånden rundt nav for å trekke ut tappen fra den andre siden.
5

Sett inn det nye stud tett inn på baksiden av hullet. Kontroller at stud i sporene på linje med sporene i hullet. Hit stud på plass forsiktig med slegge. Skru en lug mutter på stud og trekk for å bringe stud gjennom hullet. Skru av lug mutter.
6

Returner skiven og kalipperen tilbake på plass. Monter hjulet og fest til mutrene med hjulmutternøkkel. Fjern støttebenet og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76157.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear