Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan fikse en Flat Car dekk Med Fastsette en Flat

Ingenting er verre enn å ha et flatt dekk, bortsett fra å ha det skje i snø eller regn og om natten. Hva elendige forhold til å jekke bilen opp og endre dekk. Ikke bare er det farlig, men det setter deg i fare fra andre bilister med redusert syn. Hold en boks med "fikse en flat" hendig i bagasjerommet for nødhjelp som dette. Instruksjoner
en

Trekk over og utenfor veien, så snart du vet at dekkene dine er flat. Hvis du fortsetter å kjøre på et flatt dekk, vil du nå et punkt før lenge der du har begynt å makulere dekket med felgen. Felgen vil skjære gjennom sideveggen av dekket og du vil ha noe annet valg enn å skifte dekk på veien.
2

Kom deg ut av bilen og undersøke leiligheten. Se om det er noen flenger synlige i hoveddelen av dekket. Åpne bagasjerommet og fjern kan av Fix en Flat. Fortsett til flatt dekk og ta av ventilen stammen dekselet. Lagre hetten i lommen til gjenbruk.
3

Fest kan av Fastsette en Flat til ventilen stammen. Du kan høre den kan utlevering inn i dekket. En blanding av gummi og aerosoler doserer inn i dekket. Det oppnår to oppgaver. Først patcher det hullet med en gummiblanding og andre, blåses det dekket til en kjørbar stand.
4

Sett ventilen stammen dekselet fra lommen og kjøre bilen umiddelbart. Den gummiblanding som må sirkulere på den indre overflate, for å tette hullet. Kjør umiddelbart til nærmeste bensinstasjon for å fylle dekket til normal trykket.
5

Forstå at du ikke kan stole på dette lenge, men ta dekket til servicesenteret og få en skikkelig reparasjon av hullet eller bytte ut dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76018.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear