Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Slik feilsøker Rubbing Sounds på dekk

bilens dekk gir kontaktflaten for å få kraften fra motoren til bakken. Selv om det kan høres enkelt ut, kan mange ting gå galt med dem. Custom modifikasjon, eller slitte eller dårlig støt, kan forårsake gni lyder. Heldigvis, de er enkle å feilsøke. Instruksjoner
en

Kontroller dekkenes sammensatte klaring på kjøretøyet. Plasser hånden mellom toppen av dekket og hjulet godt. Det bør være minst to inches klaring for å unngå å gni. Hvis det ikke er det, og du oppdager dekk gni mens du går over humper eller mens du trykker jettegryter, er det sannsynlig at sjokk ikke er stiv nok til å hindre fjæringsvei forårsaker kroppen til å komme i kontakt med dekket. Du må enten erstatte sjokk eller heve bilen tilbake til fabrikken opprinnelige høyde.
2

Drei rattet helt til høyre. Kontroller klaring av fronten av dekket mot innsiden av hjulet slimhinnen, den trekkstang, og akseltappen. Hvis det er å treffe noen av disse komponentene, dekkene er enten for stor for bilen din, og du trenger mindre dekk eller bilens camber eller tå er ute av stilling og må justeres.
3

Vri hjulet helt til venstre. Kontroller clearance av baksiden av dekket mot det indre hjul foring og kontrollarmene (både øvre og nedre), samt akseltappen. Hvis dekket berører noen komponenter, må justeringen kontrolleres eller dekket erstattet med et dekk med en tynnere kontaktflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76077.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear