Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan Stopp lav-profil dekk lekker

Den lave profilen dekk er laget for å være lavere i bakken og nærmere rattet for ytelse og kosmetiske grunner. Hvis du har lavprofildekk på bilen din, kan du finne at du hele tiden fylle dem med luft. Du vet kanskje ikke at du har skadet dekket ved å trykke en jettegryte eller skadet felgen når du treffer en fortauskant. Når du har en lav profil dekk på bilen din, må du være forsiktig for å unngå jettegryter og andre elementer i veien fordi det ikke er mye luft i dekket for å dempe en innvirkning. Trauma til et dekk fra jettegryter og andre påvirkninger kan føre til lekkasjer og skade den kan repareres. Du trenger
Air kompressor med måler inflasjon verktøyet
Vanntank
Valve kjerne verktøy
Rim klemme dekk maskin
Stålbørste
Bead sealer
Show More Instruksjoner
en

Blås opp dekket til det maksimale trykket med luftkompressor. Anbefalt trykk er angitt på sideveggen av dekket.
2

Sett dekket inn i vanntanken for å se etter lekkasjer. Når et dekk er lekker, vil du se bobler i vannet stiger til toppen. I mange tilfeller er den lave profil dekk vil lekke fra det beadområdet. Vulsten område er der dekket og felgen møtes. Når du har funnet ut hvilken type lekkasjen du arbeider med, vil du være i stand til å avgjøre om dekket kan repareres. I noen tilfeller kan du oppleve at du har en sprukket rim eller et dekk som har blitt skadet utover reparasjon. Dersom du på dette punktet du ser at dine dekk er lekker fra beadområdet, gå videre til neste trinn.
3

Fjern ventilen kjernen fra ventilen stammen ved å sette inn ventilen kjerne verktøy inn i stammen og vri den til venstre.
4

Identifiser perle breaker verktøyet på dekk maskinen. Du vil som regel finne perle breaker på høyre side av felgen klemme dekk maskin. Vulsten breaker er laget av metall og er krum. Du styrer den med en pedal i bunnen av maskinen.
5

Plasser dekket og felgen i perle breaker ved å rulle det til et punkt der hodet av perlen breaker sitter mellom dekk og felgen. Trykk perle breaker funksjon pedal og bryte perle. Bryt perle på baksiden av dekket på samme måte som du gjorde foran perle.
6

Inspiser perle områder for noe som kunne kommet mellom dekket og felgen. Mange ganger vil du finne korrosjon og flak av metall fra felgen. Bruk stålbørste til å rengjøre perle områdene så godt som mulig.
7

Skru av toppen av kan av bead sealer, som er en flytende gummi. Du vil finne et program pensel festet til toppen. Liberalt børste perle fangstskuta innsiden av forsiden og baksiden perle, uten mangler et sted.
8

Fyll dekket med kompressor og installere ventil kjerne med ventil kjerne verktøyet. Plasser dekket og felgen tilbake i tanken for å sørge for at dekkene er forseglet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76205.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear