Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan endre et dekk uten nøkkel Lock

Låsing hjulmuttere gi en effektiv måte å avskrekke tyver. De gir kjøretøyets eier en ekstra følelse av sikkerhet, men gjør det vanskelig å endre dekk uten nøkkel. Selv om du kanskje synes det er vanskeligere å gjøre, kan du endre dekk uten lug mutter tasten. Du trenger
Lug nut socket satt
Skralle
benkhammer
Cheater bar
Jack
Jack står
Momentnøkkel med socket forlengelse (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene som ikke er låst. Plasser en pipenøkkel i samme størrelse som de slepe nøtter over hver lug mutter, og skru den mot klokken til det er ca halvveis utenfor dekk.
2

Løsne de låste hjulmuttere. Plasser en pipenøkkel en størrelse mindre enn lug mutter rett over toppen av hver låst mutter. Pund hylse på lug mutter med en benkhammer. Når kontakten er på plass, feste en heavy-duty skralle til kontakten. Plasser cheater bar over skralle for å få mer dreiemoment når du slår den. Bare slå det bedratt bar inntil lug mutter løsner.
3

Løft bilen. Plasser jekken under rammen av bilen direkte bak hjulet som krever endring. Jekken å heve bilen langsomt opp fra bakken. Når bilen er i luften, plasser bukker under rammen av bilen på begge sider av dekket for å sikre kjøretøyet.
4

Fjern lug nuts. Bruk socket skiftenøkler å vri til mutrene helt av dekket. Legg dem sammen i et lett tilgjengelig sted slik at du kan sette dem tilbake på når det trengs.
5

Endre dekk. Bare fjerne den gamle eller skadet dekk, og erstatte den med det nye dekket. Sett til hjulmutrene tilbake på dekket, skru dem helt og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76178.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear