Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Om Tire Repair

Behovet for å reparere et dekk er en plage situasjon som vanligvis dukker opp på det mest ubeleilig. Selv om denne grunnleggende reparasjon virker enkelt, er det litt mer detaljert enn de fleste sjåførene tror. Riktig dekk reparasjon innebærer helt tette hullene for å hindre fremtidige leiligheter og ujevn slitasje av dekk. Fordi dekkene er noen av de største sikkerhetsmessige funksjoner på kjøretøyet, bør en respektert profesjonell reparere eventuelle punkteringer eller feil. Betydning

Skarpe gjenstander som spiker eller skruer er de mest vanlige gjenstander som punktering dekk. Metallgjenstander kan stikke et lite hull i slitebanen del av dekket, men den punktering kan strekke seg til den indre slangen. Punkteringer av denne art kompromiss dekkets integritet. Dette krever en fullstendig reparasjon som løser alle lag av dekket.
Egenskaper

Typiske all-weather dekk har flere lag som hjelper absorbere de mange jettegryter og humper som du kjøre over hver dag. Dekk, i forbindelse med støtdempende system, pute turen inne i kjøretøyet.

Den innerste delen av dekket som inneholder en gummi indre rør fylt med luft. Over dette røret er lag som kalles flerlagt laget av ledning stoff. Lag gir dekket styrke og beskyttelse mot punkteringer. Over lagene er stål belter for ekstra styrke. Til slutt, er dekket slitebanen plassert over stålbeltene og har en sterk gummi-teksturert overflate for å gi trekkraft mens du kjører.

Tire reparasjon kan innebære alle lag av dekket eller bare slitebanen. Hvis en spiker hodet er alt som er synlig i slitebanen, er det mulig spikeren har kompromittert alle lag av dekket ditt. Et hederlig mekaniker bør fullføre de fleste dekk reparasjoner.

Hensyn

Punkteringer kan repareres opp til 1/4 tommer i diameter. Større hull krever et dekk erstatning. Hvis en spiker punkterer sideveggen (den siden av dekket), er utskifting det tryggeste alternativet. Hvis din mekaniker foreslår reparere sideveggen av den skadede dekk, skifte både dekk og mekaniker.

Feil reparasjon kan føre til fullstendig fiasko av et dekk. Dekk reparasjon bør gjøres grundig for å hindre ytterligere skade. Det primære målet for enhver reparasjon er å returnere dekk så nær sin opprinnelige tilstand som mulig.
Riktig Repair

Korrekt reparere et dekk det må fjernes helt fra kjøretøyet. Mekanikere vil først bestemme det fulle omfanget av punktering skader og bestemme den beste måten å skape en helt lufttett reparasjon fra den indre slangen til slitebanen.

Dekk reparasjon patcher er laget av gummi og fungere som plugger for å fylle flere lag av dekket. Mekanikere må bestemme den nøyaktige plasseringen av hullet. Dette er ofte så enkelt som å finne en innebygd spiker, men noen ganger hullet er vanskelige å finne. Noen mekanikere fordype dekket i en vannfylt tank for å se etter bobler. Andre slange ned for å se om det oppstår bobler.

Når lekkasjen er lokalisert, fyller mekaniker hullet med en gummi lapp og gummi sement for å danne en permanent plugg. Så legger han til luft til dekk for å se etter noen flere lekkasjer. Dekket er byttet på bilen og luft er lagt til riktig lufttrykk spesifikasjoner.
Misforståelser
p Det er mange gjør-det-selv-produkter tilgjengelige for rask dekk reparasjoner. Det kan være fristende å utføre denne jobben selv, men du bør bare gjøre det hvis du har en mekanikk-grade reparasjonssett og de riktige verktøyene for å fjerne dekket fra bilen. Dekk reparasjon plug spray er en midlertidig løsning i beste fall, og bør aldri brukes til å reise for hundrevis av miles.
P Hvis du er på veien, er det best å sette på reservehjulet til du kan ha din vanlige dekk skikkelig reparert. Kjører på en flat eller semi-flat dekk skader ofte dekket utover reparasjon og kan øke størrelsen på den opprinnelige punktering.

De beste reparasjoner adressere dekket fra innsiden og ut. Dannelsen av en fullstendig og riktig tetning gjør at dekket nesten like god som ny. I tillegg vil dette segl bidra til å forhindre fremtidige fuktskader til alle deler av dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76054.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear