Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan endre en VW Rabbit Wheel

Skifte hjul på din Volkswagen (VW) Rabbit er nødvendig hvis selve hjulet er skadet eller hvis mønsterdybden på dekkene er slitt ned. Her er noen tips om hvordan du fjerner og setter et hjul på VW Rabbit. Du trenger
Tire fastnøkkel
New hjulet
Jack og bukker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trekk i nødbremsen . Plasser dekk fastnøkkel over en av mutrene på førersiden forhjulet. Bryt lug mutter løs ved å vri til venstre. Gjør dette for alle mutrene, men ikke fjerne dem. Hjulet skal sitte fast mot hjulet hub montering, men sørg for at mutteren kan fjernes når bilen er opp i luften (hjulet er lov til å bevege seg fritt).
2

Gjenta dette prosess for hvert hjul på kjøretøyet. Plasser jekken under bilen og jekke opp på forsiden jack punktet. Du må slå håndtaket av hydraulisk jekk til høyre eller engasjere låsemekanismen. Deretter pumpe håndtaket opp og ned for å løfte bilen opp fra bakken.
3

Plasser bukker under klype sveiser av bilen ligger på hver side av kjøretøyet. De ligger under dørene på bilen. Senke bilen på jack stands og sjekke at bilen er stabil. For å gjøre dette, skyv på bilen forfra og sidene for å sørge for at bilen skifter ikke til eller flytte på bukker.
4

Jekk opp kjøretøyet med den bakre jack punkt og sted mer bukker under de bakre klype sveiser. Igjen, senke bilen på jack stands og sjekk for stabilitet. Fjern alle hjulene.
5

installere den nye Rabbit hjul. Trekke til mutrene på hjulene. Installasjonen er det motsatte av fjerning. Trekke til mutrene, men ikke fullt dreiemoment hjulene ned. Sørg for at hjulet ikke vingle og vil ikke komme løs ved å gripe tak i rattet og riste den frem og tilbake (mot og bort fra deg).
6

Senk bilen til bakken. Deretter plasserer momentnøkkel over hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene til 100 ft lbs. Trekk til hjulmutrene i et kryss og tvers mønster. For eksempel stramme en mutter og stram til mutteren over fra det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76067.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear