Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Honda Prelude

En ødelagt eller frastjålet hjulet stud skaper stress på de andre studs, og over tid, får dem til å bryte også. Det blir en kjedereaksjon inntil en dag hjulet kan bare fly av gårde i trafikken. Det er aldri en god dag for at det skal skje. Sett på hjulet stud i Honda Prelude når du først legger merke til det. Oppgaven krever litt mekanisk evne. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en ny stud for ditt kjøretøy. Hvis du ikke vet størrelsen, vent til du tar den av og ta det med til butikken med deg. Når du erstatter en stud på Honda Prelude, sjekk alle andre til å sørge for at du ikke skade dem med ekstra stress.
2

Sjekk riktig fender området i bagasjerommet for jack . Det er bak en dør der. Vri håndtaket mot høyre og ta av dekselet. Vri jack mot klokken for å fjerne jack. Verktøyene er i tillegg av reservedeler, også i bagasjerommet. Blokker hjulene diagonal til stedet du jack.
3

Jekk opp bilen og ta av hjulet. Du må fjerne bøylen og rotor i front. I den bakre er det trommelbremser. Fjern trommelen, deretter fjerner du huben og overføre den til en skrustikke. Hvis du bruker en skrustikke, hopper du til trinn 5..
4

Reach bak navet og sørg for at du føler hodet av stud og at den har fri passasje.
5

Sett en pipenøkkel inn i hullet hvis stud sheered flat. Ellers knerte den med en hammer og slå den ut på baksiden. Sett på stud med en ny. Du må presse den så hardt du kan for å få den gjennom hullet.
6

Sett hjulbolter på stud og skru dem ned. Som stud trekker gjennom og blir lengre, må du kanskje legge til flere. Se baksiden av navet for å se når stud er flush og sittende. Fjern boltene.
7

Erstatt alle elementene som du fjernet for å erstatte stud på Honda Prelude. Stram ned hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76037.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear