Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan erstatte en Wheel Stud i en Nissan Sentra

Den største faren for en ødelagt eller frastjålet hjulet stud er at det setter press på de andre. Hvis de alle pause, går du hjulet flyr - og det er aldri et beleilig øyeblikk for det. Du kan erstatte et hjul stud på din Nissan Sentra, men det krever tålmodighet, en god hukommelse og litt bull arbeid. Du trenger:
Jack, hjulmutternøkkel og jack verktøy
Blocks
Replacement stud
Vise-grep
Åpen fastnøkkel
Crescent skiftenøkkel
død slag hammer eller tung klubbe
Ekstra hjulbolter og hjulmuttere
Muttertrekker (hvis tilgjengelig) eller 1/2-inch lang håndteres drive pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp ny studs. Hvis du ikke vet hvilken størrelse din er, vent til du fjerner dem deretter ta dem til auto deler butikken med deg for å sikre passform.
2

Finn jack verktøy under teppet inne i overs i bagasjerommet på din sentra. Finn jack dekselet i bagasjerommet på passasjerer sidevegg og skru skruen mot klokken. Bruk den koniske enden av jack stang å lirke kontakten ut. Blokkere hjulet diagonal til den med brukket stud.
3

Løft bilen med jekken. Ta av hjulet med den skadede stud. Banke forsiktig på klippet som holder bremsen linje til suspensjon. Fjerne det. Fjern bolds bak bøylen og deretter fjerne bøylen. Trekk platen.
4

Snipp og hakk støv skjold på skivebremser. Det trenger ikke å være mer enn 3/4 inches bred. Stille opp stud til hakk. På trommelbremser, fjerne trommelen.
5

Hit stud med en hammer og banke den tilbake gjennom navet. Ta den ut og erstatte den med en ny stud. Gjenge den gjennom hullet.
6

Sett to hjulbolter på den nye stud og stram dem. Som du gjør, merker at det trekker tappen gjennom hullet. Se tilbake for å sørge for at det seter skylle til huben.
7

Fjern boltene og montere de delene som du tok av for å erstatte stud på din Nissan Sentra. Stram ned til hjulmutterne for å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76038.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear